מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מוצרי חלב באנדומטריוזיסענת09/02/2009
שלום לכם אני מקבלת מסרים סותרים לגבי סוגי החלב ומוצריו במצב של אנדומטריוזיס: אילו מבין החלופות עדיפות: חלב סוייה ומוצרי טופו חלב בקר וגבינות בקר חלב צאן ומוצריו תודה מראש ענת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מוצרי חלב
איה הוד09/02/2009
שלום ענת,
מוצרי סויה וטופו מכילים חומרים דמויי הורמונים - אז בטח שלא באנדומטריוזיס!!!
מוצרי חלב פרה - ממש לא לעיניין! הם מגבירים ליחתיו ומצבי דלקת בגוף, לא מתעכלים בקלות, אלרגניים מאוד, לרוב מכילים שיירי הורמונים ואנטיביוטיקה ועלולים להקשות על הגוף לחזור לאיזון
גבינות צאן (כבשים ועיזים) - הרבה יותר טוב!!!
בגדול: מומלץ בשלב זה להימנע מכל מה שקשור במוצרי חלב ולא משנה מה מקורם.
בברכה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ענת09/02/2009תודה מקרב לב אנסה להיגמל (חשבתי שעשיתי טוב בכך שעברתי במהלך השנה האחרונה לחלב סוייה) ענת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמחשבה שנייה - אנדו וטריגליצרידים
ענת09/02/2009במחשבה שנייה, כיוון שיש לי את השילוב המואכב של טריגליצרידים גבוהים (ככל הנראה גם בהשפעת הגלולות, אך הרופאים טוענים כי מסוכן בשלב זה לוותר עליהן) עם אנדומטריוזיס, אילו חלבונים היית ממליצה לי לאכול? קטניות מכילות הרבה פחמימות ועלי להפחית פחמימות. האם תוכלי להמליץ לי על דוגמאות לארוחות / תיקון לתפריט היומי שלי. אני די נואשת ואינני יודעת מה לעשות תודה וסליחה על הניג'וס ענת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
במחשבה שלישית :-)
איה הוד10/02/2009
ענת מקסימה,
זה לא נכון שבקטניות יש הרבה פחמימות
את צודקת - סביר להניח שהטריגליצרידים קשורים לגלולות.
אני ממש ממליצה לך לגשת לנטורופת להתאמת תזונה נכונה ואישית שתתאים לך ספציפית כדי לוודא שהגוף גם מקבל את כל מה שהוא צריך וגם לטפל בבעיות.
באהבה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)