מוצרי חלב באנדומטריוזיס

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• מוצרי חלב באנדומטריוזיס
    ענת
    09/02/2009

שלום לכם אני מקבלת מסרים סותרים לגבי סוגי החלב ומוצריו במצב של אנדומטריוזיס: אילו מבין החלופות עדיפות: חלב סוייה ומוצרי טופו חלב בקר וגבינות בקר חלב צאן ומוצריו תודה מראש ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוצרי חלב באנדומטריוזיס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוצרי חלב

איה הוד
    09/02/2009

שלום ענת,

מוצרי סויה וטופו מכילים חומרים דמויי הורמונים - אז בטח שלא באנדומטריוזיס!!!
    מוצרי חלב פרה - ממש לא לעיניין! הם מגבירים ליחתיו ומצבי דלקת בגוף, לא מתעכלים בקלות, אלרגניים מאוד, לרוב מכילים שיירי הורמונים ואנטיביוטיקה ועלולים להקשות על הגוף לחזור לאיזון
    גבינות צאן (כבשים ועיזים) - הרבה יותר טוב!!!

בגדול: מומלץ בשלב זה להימנע מכל מה שקשור במוצרי חלב ולא משנה מה מקורם.

בברכה,
    איה הוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

ענת
    09/02/2009

תודה מקרב לב אנסה להיגמל (חשבתי שעשיתי טוב בכך שעברתי במהלך השנה האחרונה לחלב סוייה) ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במחשבה שנייה - אנדו וטריגליצרידים

ענת
    09/02/2009

במחשבה שנייה, כיוון שיש לי את השילוב המואכב של טריגליצרידים גבוהים (ככל הנראה גם בהשפעת הגלולות, אך הרופאים טוענים כי מסוכן בשלב זה לוותר עליהן) עם אנדומטריוזיס, אילו חלבונים היית ממליצה לי לאכול? קטניות מכילות הרבה פחמימות ועלי להפחית פחמימות. האם תוכלי להמליץ לי על דוגמאות לארוחות / תיקון לתפריט היומי שלי. אני די נואשת ואינני יודעת מה לעשות תודה וסליחה על הניג'וס ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במחשבה שלישית :-)

איה הוד
    10/02/2009

ענת מקסימה,

זה לא נכון שבקטניות יש הרבה פחמימות
    את צודקת - סביר להניח שהטריגליצרידים קשורים לגלולות.
    אני ממש ממליצה לך לגשת לנטורופת להתאמת תזונה נכונה ואישית שתתאים לך ספציפית כדי לוודא שהגוף גם מקבל את כל מה שהוא צריך וגם לטפל בבעיות.

באהבה
    איה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו