יובש בכפות הרגליים

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• יובש בכפות הרגליים
    נאני
    15/02/2009

אני סובלת מיובש רב בכפות הרגליים,ועורי גם יבש האם יש לך פתרווווווון ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יובש בכפות הרגליים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יובש בכפות רגליים

איה הוד
    16/02/2009

שלום לך,

ובכן, ישנה חשיבות מכרעת לשאלה האם זה רק יובש או האם זאת פטרייה מאחר והטיפול שונה.

אם זה רק יובש השתמש בקרמים טובים על בסיס יומיומי ממש (לא חסר בסופר פארם) - כאלה שחודרים את שכבות העור העמוקות ונספגים היטב.
    אם זה ממש מצב קשה - פשוט לא להתעצל ולגשת לטיפול ולהסיר עור מת (זוהי דעתי) ואח"כ לתחזק את המצב עם נעליים נוחות וטובות , קרמים ועיסויים...

אנחנו מקבלים את כפות הרגליים שלנו כל כך כמובן מאליו כי הן משהו שלא רואים אותו הרבה...אבל חשוב להשקיע בהן לא פחות מכל אזור אחר בגוף ואולי אפילו יותר כי הן אלו שנושאות אותנו ממקום למקום ואנחנו לא יכולים בלעדיהן - אז מגיע להן יחס מיוחד
    :-)

אם קיימת פטרת, אני ממליצה לקחת קרם רגליים טוב, לרוקן את השפורפרת בקופסא חדשה, לטפטף פנימה כמה טיפות של עץ התה , לערבב ולמרוח פעמיים ביום.
    עובד יופי!!!

בהצלחה,
    איה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה עולה

נאני
    16/02/2009

אפשר לדעת כמה עולה זית עץ התה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה עולה

איה הוד
    16/02/2009

אני מניחה שהתכוונת לשמן עץ התה...
    הוא לא יקר , אך מחירו משתנה בהתאם לאיכות של החברה ולבית הטבע או בית המרקחת שמוכר אותה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו