מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- המשך אחרי לידהטולי19/02/2009
איה היקרה, אני מוכרחה לומר שאת פשוט נהדרת!!! עזרת לי מאוד. חודש וחצי אחרי לידה עשיתי ספירת דם שיצאה מצויינת,הייתי אנמית בהריון בכל זאת תאומים... הרופא בכל זאת ביקש להמשיך עם הברזל עוד קצת. אני לא מניקה האם בכל זאת להמשיך עם האומגה 3 לדעתך? B12 אני נוטלת כדורי מציצה. התזונה שלי מאוד מאוזנת מקפידה על כל אבות המזון. לאחר שאת יודעת כמעט את כל ההיסטוריה ההריונית שלי ובכלל סיקרנת אותי ...עשב החיטה מהן תופעות הלוואי שלו (לפני שאני רצה מחר בבוקר לקנות ...)? באהבה רבה, טולי(:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אחרי לידה...
איה הוד20/02/2009
יקירה,
חחח...אני שמחה לעזור.
לצערי אני רחוקה מלדעת את כל היסטוריית ההריון שלך...אין לך מושג עוד כמה דבריים הייתי יכולה/רוצה לשאול ולברר כדי שאוכל להתאים לך טיפול הולם ויסודי.
אני מנסה לעזור כמה שיותר במסגרת מה שמאפשר לי הפורום...אבל זה כל כך שונה מטיפול :-)
נכון - אנמיה בהריון היא דבר די נורמלי - בייחוד עם תאומים...מה שחשוב הוא שעכשיו את בסדר.
כן - אני הייתי ממשיכה עם אומגה 3 ובי 12 גם בלי קשר להנקה - לפחות לחצי שנה מהיום!!!
את יכולה לקחת רק אחד ביום בקטע מניעתי ולא במינון טיפולי. זה מספיק טוב.
ורצוי שזה יהיה אומגה 3 מאיכות טובה (אל תתפתי לזולים ולמבצעים למיניהם) עם לפחות 50% חומר פעיל.
עשב החיטה (או מה שאני נותנת שנקרא כדורי "עשב דגנים" שמשלבים יחד 3 עשבים - גם את עשב החיטה, גם את עשב השעורה, וגם עשב אספסת) הוא דבר מופלא!!!
עד כמה שידוע לי אין לו תופעות לוואי גם במינונים גבוהים, תכולת הכלורופיל שבו היא חלק ממה שעושה אותו כל כך מיוחד והוא מלא מלא מלא בויטמינים ומינרלים ועוזר לנקות את הגוף
כמה מילים על כלורופיל:
כלורופיל הוא פיגמנט בצמח, דומה במבנהו להמוגלובין - מסייע לפיתוח תאי דם חדשים, מצויין לטיפול באנמיה, משפר את ספיגת חמצן (מקל על נשימה...)
ניקוי רעלים - מנקה דם ופסולת מהגוף
מרפא כיבים בקיבה (וגם פצעים חיצוניים)
מקטין נזקי קרינה (סרטן)
מחזק את מערכת החיסון...ועוד ועוד ועוד...
אם תרצי עוד פרטים על זה שלחי לי מייל ואשמח לסייע.
סופשבוע רגוע ונפלא עם הגוזלים :-)
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)