מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טינטון באוזנייםננה12311/03/2009
אני סובלת מטינטון באוזנים הרעש הוא כל כך חזק מה ניתן לעשות תודה על התגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיניטון
איה הוד14/03/2009שלום ננה,
אישית אין לי ניסיון בטיפול בטיניטון אך ידוע לי שיש אנשים שנרפאו מזה או שהצליחו להפחית את העוצמה בעקבות טיפולים שונים ביניהם אף דיקור, ביובידבק ועוד
בזמנו, התנהל דיון בנושא בקהילת רפואה משלימה באתר דמרקר-קפה, אך כל מאמציי למצוא עבורך את אותו דיון העלו חרס.
בהצלחה,
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרת רבים נחמת טפשים
מושון14/03/2009הי ,הטנטון הוא לא משהו שיפתרו לך רופאים ,ולכן ההצעה הראשונה שלי היא פשוטה :אל תשלמי למי שלא יכול להראות לך תוצאות על אחרים . לעניינך ,הזוועה הזאת מופיעה בהמון צורות ומסיבות שונות .הדרך הקלה להתחיל [[[ אין דרך קלה להתרפא ]]] היא ללמוד מה את עושה שמגביר אותו .למשל מה עושה לך לחם או בצק . האם יש לך סתימות אמלגם בפה ? 3 סתימות אמלגם מספיקות להביא אדם למעמד המפוקפק של מי שעובד עם כספית ונמצא בסיכון מקצועי . יש גם אגודה בארץ ששלא ממש משגשגת ,אולי אם תתצטרפי תוכלי יהזיז אותה לטובת כולנו . ואם ממש תרצי אוכל לתת לך הפניות [ אם איה תרשה ] למי שהצליח לצאת מטיניטוס ומוכר פיתרון --שלא ניסיתי אישית .מושון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)