מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

לא מבינה...
מיכל14/06/2011איך ומתי שמים סודה לשתיה?
אם אני עושה לייזר בבית השחי האם זה משנה?
האם זה מעלים עיגולים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסודה לשתייה...
תמרה14/09/2012משתמשים בו לאחר המקלחת. בקיץ יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיעה בבית השחישולי13/03/2009
איך מונעים ריח זיעה וגם עיגולי זיעה בבית השחי, דחוף זה ממש מביך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיעה
שירי חבקין13/03/2009שלום רב לחברה
נסי להשיג דאודורנט טבעי ללא אלומיניום וללא אלכוהול
ישנם מספר סוגים בבתי הטבע.
חשוב לציין שאין להפסיק את פעולת ההזעה שהינה דרכו
של הגוף לניקוי טבעי של רעלים.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מכירה דאורדורנט כזה?
שולי14/03/2009את מכירה דאורדורנט כזה שמונע עיגולי זיעה? יש משהו שאת יכולה להמליץ עליו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדאודורנט
שירי חבקין15/03/2009שולי היקרה
אני ממש לא ממליצה על דאודורנט שמונע את הזיעה
כלומר גורם לגוף לא להפריש את הרעלים שנחוץ להפריש
דרך הזיעה.
אנא חפשי אחד טבעי שמונע את הריח(!)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לעשות
שולי15/03/2009אז מה ללכת עם עיגולים רטובים בבית השחי , זה ממש לא נעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שולי
שרי02/04/2011יש את הדאודורנט של ספיידסטיק הלבן לא הג'ל הוא דאודורנט נפלא ואינו משאיר כתמים של זיעה מתחת לבית השחי. מניסיון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זיעה
איה הוד14/03/2009
כמות הזיעה היא לא משהו שניתן להפחית (לפחות לא באמצעים טבעיים)
אך ריח זיעה הוא משהו שמאוד קל לטפל בו!
ניתן להתחיל טיפול פנימי אצל נטורופת כולל שימוש בדאודורנט על בסיס אלוורה ללא חומרים אנטיפספירנטים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאידרול פורטה
צחי18/03/2009בכל בית מרקחת תמצאי את הרול-און הזה האידרול פורטה תוך שבוע אין עיגולים יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש בו חומר מסרטן
שולי18/03/2009האידרול פורטה אכן טוב אבל שמעתי שהוא מכיל אלומניום משהו... וזה מסרטן לכן אני מפחדת לשים אותו (אגב משתמשים בו יום יום?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חשוב!
איה הוד19/03/2009
יקירים,
כל חומר שהוא מונע זיעה הוא אנטיפרספירנטי - והוא לא בריא!
אני ממליצה על דאודורנטים ללא אלומיניום!
עדיף ללכת עם עיגולי זיעה (לא מסריחים) מאשר לנסות תכשירים שונים לחסימת הזיעה.
אין לכם מושג מה ההשלכות של דבר כזה.
דרך הזיעה מתפנים מהגוף רעלנים רבים...החסימה של ההזעה היא מאוד בעייתית עקב כך!
מה עוד, שהגוף חכם - אם חוסמים לא זיעה במקום אחד היא תעבור לצאת ממקום אחר
(כמו שקורה בהרבה מהניתוחים שעושים נגד עודף זיעה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדאי לנסות
ענת24/03/2009שלום שלום, ממליצה לנסות סודה לשתיה....והצעה נוספת: מוצרי סאנריידר...(למשל, שוטף פירות וירקות שלהם, עד כמה שזה נשמע מוזר)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולי שלום,
תמי04/04/2011מזה כ-5 שנים שאני משתמשת בסודה לשתייה כדאודורנט. זה עושה את העבודה מדהים. בקיץ אני משתמשת אחת ל-4 ימים ובחורף אחת ל-8 ימים. נסי ותווכחי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזיעה...
דליה30/04/2011מאז שקראתי כי ברוב החומרים יש את החומר אלומניום, אני משתמש בסודה לשתייה. פשוט מאוד לאחר מקלחת אחת ל-5 ימים אני מורחת מעט אבקה באצבע (אין צורך לשטוף). בחורף זה מחזיק יותר. כדאי לנסות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיתרון לבעיית ההזעה בבית השחי
ע10/06/2011כרב כמה שנים שיש לי הזעה בבית השחי ללא סיבה...
אני גם הייתי מאוד נבוך לובש חולצות שחורות ממש לא נעים..
לפני כחודש ניסית את הנהידרול זה כמו דאורדורנט אבל ששמים בלילה
אין לו ריח חזק הבעיה היחידה שזה מגרד בטרוףףףף
פתר לי את הבעיה ואני לא מאמין כמה כיף זה עכשיו.
העלות שלו היא כ60 שח בבית מרקחת שווא לנסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זיעה בבית השחי - תגובה
איה הוד16/06/2011שלום לך,
בנוסף להמלצות יש גם מוצר ששמעתי עליו בשם iDry - שווה לבדוק עליו.
בהצלחה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי IDRY
נועה28/06/2012קניתי את המוצר, אבל יש איתו כמה בעיות: - על חולצות טריקו ניתן לראות אותו - די קשה לשים אותם והפדים מתקפלים הרבה פעמים -על חולצות בד זה די בסדר אבל שוב תלוי בעובי החולצה.. לדעתי היה צריך לעשות איזה פדים מכותנה שמצמידים לגוף ולא לבגד ואז זה היה יותר נוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאיי דריי
שיר13/09/2012הוא ממש לא טוב אני קניתי אותו ובזיזזתי חבילה שלמה על לנסות להדביק אותו על חולצה אחת ועד שהוא נדבק הוא גם זז במהלך היום ועדיין יש עיגולים לא עוזר....
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)