מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שיפור האון הגברי וזרימת הדםאני14/03/2009
מחפש משהו שישפר לי את זרימת הדם בגוף ושיפור משמעותי של האון הגברי כוח גברא יש תרופות סבתא שמישהו ניסה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
עומר15/03/2009הכי הרבה שאני יכול לעזור לך לפי הבנתי תמרים עוזרים לשיפור האון הגברי לגבי הדם איני יודע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאון הגברי
שירי חבקין15/03/2009שלום רב
שילוב מעניין ומוצלח של ויאגרה טבעית
הוא חליטה של כפית מכל צמח:
תה ירוק
גת
קינמון
וחצי כפית של:
ג'ינג'ר טחון
אגוז מוסקט טחון
שותים שתי כוסות ביום
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין משהו יותר פשוט ?
אני16/03/2009האם יש משהו יותר פשוט? הכין מביאים עלי גת? ברמה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלי גת
שירי חבקין16/03/2009עומר שוב שלום
תוכל באמת פשוט ללעוס את הגת במשך זמן ממושך
זה עושה את העבודה!
לגבי גת באיכות טובה נסה לשאול בכרם התימנים
או בראש העין בשוק המרכזי שם.
אפשר לקחת את הגת גם בכמוסות אולם ממה
ששמעתי זה לא חזק כמו הלעיסה שמשחררת
באיטיות את החומר הפעיל לדם ולכן יותר אפקטיבית
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה על הגת
אני16/03/2009איך אפשר לייבש גת ולהפוך אות לתה? האם אפשר להרתיח גת? ולהפוך אותו לתה וגם לשמור אותו במקרר? איך עושים את כול זה? כמה עלים אפשר להרתיח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל הגת
שירי חבקין16/03/2009שלום רב
אפשר לשים על בד יבש במקום חשוך ויבש
לא רצוי בשמש. מדי כמה ימים להפוך ולשנות את
המיקום של העלים בכדי שכולם ייתייבשו באופן שווה.
אין צורך להרתיח, אפשר פשוט לחלוט במיים
רותחים כמו שמכינים כל חליטת צמחי מרפא.
את התה אפשר לשמור גם במקרר ולשתות קר.
אפשר לשים 4-5 עלים בכוס תה. כמו נענע.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות זיקפה
בעיות זיקפה01/04/2009גת איפה יש בת"א כמה עולה ?
האם אפשר לצרוך יום יום גת ומה היא הדרך הכי טובה לצרוך אותו
בתה? או לעיסה?
אין יל מושג איך חולטים תה מה זה בכלל
אני זורק תעלים ומרתיח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
און מיני
איה הוד01/04/2009שלום לך,
אשמח להמליץ לך על מוצר מוצלח שאני נוהגת להמליץ עליו למטרה זו.
אלו כמוסות המכילות בין היתר את צמח המאקה המפורסם יחד עם צמחים כגון הדקל הננסי והפיגאום אפריקנום - השילוב הייחודי של הצמחים הספציפים הללו הוכח כעובד!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות זיקפה
בעיות זיקפה01/04/2009ניסיתי את צמחי המכה ועוד וזה לא עזר לי כרגע יצרתי קשר עם מישהו שיש לו גת יבש לצורכי שתיית תה באם יש לך מוצרים נוספים? או משהו שיטפל בבעיה ואז אני אחזור לקדמותי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגת
שירי חבקין01/04/2009שוב שלום
לפי מיטב ידיעתי הגת פעיל בצורה היעילה ביותר
כאשר לועסים אותו. תשאל כל תימני מעל גיל 40
והוא ייתן לך הרצאה על סגולותיו כמעורר מיני
ומחדד את החשיבה.
אופן השימוש לעיסה ממושכת ושתייה של ערק
רצוי ערק תימני שעשוי מצימוקים.
דרך אגב במצרים השכנה ובעוד מספר מדינות
נחשב הגת לסם מסוכן ואסור אז נצל את העובדה
שאתה יכול לצרוך אותו בארץ יחסית בזול וללא
הגבלה .
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות זיקפה
בעיות זיקפה02/04/2009האם 40 ש"ח זה זול לחבילה של גת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)