כלי דם

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• כלי דם
    מיכל
    20/03/2009

לא יודעת אם יש תרופת סבתא בשבילי אך אנסה, שלום אני בחורה בת 30 מאוד רזה אך יש לי אצבעות כף יד קצרות שמנות ושקופות/כחולות, אפילו המבנה ציפורנים שלי רחב כמו של בריון. אני מתוסכלת מזה כיוון שאני בחורה מאוד נשית אני לא יכולה לשים טבעות או לעשות ציפורניים. אני אנמית ויש לי מוגלובין נמוך. הבנתי שיש לי רגישות בכלי דם שלא זורם שם טוב. גם בקיץ שאני מחממת אותן ולא קר לי הן נראות כמו קבב לפני טיגון. אילו פתרונות קיימים או שזה גזר דיני עד הנצח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כלי דם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כלי דם

איה הוד
    21/03/2009

מיכל מקסימה,

יש כל כך הרבה דברים טבעיים שיכולים לפתור את בעיית האנמיה - השאלה אם זה מה שיפתור את בעיית זרימת הדם.

בנוזף, ישנם צמחי מרפא ותבלינים כגון הרוזמרין והתבלינים החריפים ומיניהם שמסייעים לזרימת הדם הפריפרית - כלומר לאיזורים המרוחקים בגוף כמו אצבעות הידיים והרגליים והקרקפת...

אינני יודעת אם זה מה שיפתור את הבעיה מאחר וחסרים פרטים רבים כל כך אודותייך.
    לכן אני מאוד ממליצה לך לגשת למטפלת נטורופתית וגם למדקר סיני (מרגיש לי מאוד נכון עבורך לעשות דיקור!) שיכולים יחד לנסות לעזור.

באהבה,
    איה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו