מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בית וסת תרופה1602/04/2009
קורה לי משהו ממש מוזר,
יש לי בעייה של תת משקל ובגלל זה איבדתי את הווסת בפעם השנייה פעם אחת שנמשכה חצי שנה לאחר מכן כמה חודשים תקינים ביותר ועכשיו חזרה הביעה בסביובת ה3 חודשים
לזה התווספו סימנים כמו דופק איטי וכדומה..
כרגע כבר יותר מחודשיים שאני אולכת בצורה מעולהאני לא מדברת על משקל ומספרים,זה פחות משנה לי העיקר שאני אוכלת טוב
הדופק שלי כבר עלה בדקתי אותו והוא היה 92 וזה בטח בסביבות ה80-90 וזה תקין לחלוטין ואף מהיר.
בנוגע לווסת,יש לי כבר הרבה זמן הרבה הפרשות באופן יומיומי והרבה ביום..הפרשות שקופות סמיכות.
החזה שלי מעט קשה יותר ויש עליו נקודות לבנוץת.
וכל מיני סימנים המעידים על ווסת,אך הווסת לא מגיעה.
האיכלה שלי תקינה ביורת ואפילו מעבר,כל שאר הבעיות נםפתרו אך הווסת עדיין אל מגיעה למרות ישיש סימנים לבואה.
יש איזשהי תרופה טבעית לזרז את התופעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
להחזיר את הוסת
איה הוד02/04/2009
שלום לך 16
אין לצפות מהגוף שעבר טראומה לחזור ולקבל מחזור כל כך מהר.
הגוף הוא מכונה מדהימה שיודעת לשרוד ולכן בתת משקל הוא מבין שהוא לא יכול להרשות לעצמו לאבד דם במחזור ואז או שהמחזור נפסק לחלוטין או שהוא נחלש והופך לאנמי וקצר.
תני לגוף זמן.
לא יכול לקחת גם חודשים.
את חייבת להמשיך לאכול טוב ולהתחזק ולעלות במשקל.
בדקי עם עצמך האם את מקבלת את הגוף שלך באהבה והאם את באמת מוכנה לוותר על ההתעסקות עם המשקל והמספרים כדי לחזור להיות בריאה.
אם את רוצה לזרז את התהליך ולחזור לקבל ווסת טובה ובריאה עלייך לגשת לנטורופתית כדי שתיתן לך צמחי מרפא נהדרים שבונים את הדם מחדש, מאזנים את המערכת ההורמונלית שאין ספק שנפגעה.
יש דברים באמת טובים ויעילים למצב זה, אך זה מורכב בשביל הפורום ומצריך טיפול מקצועי.
נטורופתית גם תוכל לבדוק האם את באמת אוכלת מה שצריך ולתת מענה גם לנושא הרגשי-נפשי אם קיים ברקע.
בהצלחה,
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה,שאלה נוספת
1603/04/2009דבר ראשון תודה על התשובה,עזרת לי מאוד.
בנוגע לצמחי המרפא-קראתי על אנג'ליקה סינית למקרה שלי[בנוסף יש לי אנמיה כרונית במשפחה בלי קשר להרגלי האכילה].
האם זה יועיל לי?כי אני אוכלת טוב אני פשוט רוצה רק לזרז את התהליך.
ואם כן היכן ניתן לרכוש?
תודה רבה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך...
איה הוד04/04/2009
שלום יקירה,
אנג'ליקה סינית ללא ספק היא אחד הצמחים המעולים שיש למצב אנמי ולבעיות בהן מחזור לא מגיע. אך לא הייתי מצפה מצמח בודד אחד לסדר את העיניין מאחר וזה מאוד מורכב.
אל תשחקי עם הגוף.
גשי לטיפול שבו יתאימו לך את הפורמולה הנכונה שתשלב כמה צמחים יחד שיעצימו זה את זה ויתאימו גם לנושא האנמיה ברקע שיש לו קשר ישיר לנושא המחזור!!!
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)