מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאילה לנטורופתיתקרין16/04/2009
שלום!
מיולי 08 ועד לפני חודשיים טיפלתי אצל נטורופתית אירידיולוגית שנתנה לי המון צמחי מרפא ותפריט ללא טיפת סוכר, בחודשיים האחרונים הפסקתי עם המון דברים בעיקר שקדים ואגוזים ונוגעת מידי פעם (בערך פעם ביום כפית או שתיים של מתוק דבש/שוקולד...),
אני לא מצליחה להיפטר מקרקפת מיובשת כולל מסגרת הראש, ולאחרונה חשה בתולעים , מה את מציעה לעשות (הייתי חוזרת לרופאה שלי אך הסכומים.....) (אני כעט בהריון שבוע שביעי)
אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירי אולי גם את תוכלי לעזור לי
קרין16/04/2009אודה לך מאוד על תשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות לקרין
שירי חבקין18/04/2009קרין שלום רב
אשמח לעזור אך עלי לדעת איזה צמחי מרפא את שותה.
לגבי התולעים ישנו מיצוי עדין של שיבה שיכול לעזור.
יש להשתמש במתינות בשל ההריון.
מחכה לשמוע ממך
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירי
קרין19/04/2009תודה רבה על תגובתך
את הטיפול אצל הנטורופתית סיימתי בינואר , אני לא שותה יותר צמחי מרפא לכן אני גם לא זוכרת את המרכיבים . הייתי שותה 4 תרכובות : לניקוי הכבד, לחרדות, למערכת העיכול (קנדידה) ולמערכת החיסונית-אם חשובים המרכיבים אני יכולה לברר.
אמרו לי שלתולעים צריך לאכול גרעיני דלעת (קלופים לא קלויים) האם זה נכון?
היכן אני מוצאת את המיצוי שהמלצת עליו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמחים
שירי חבקין19/04/2009קרין שלום רב
לגבי המיצוי תוכלי להזמינו דרך חברת ברבי. אני אשיג
את הטלפון עבורך במשך היום.
לגבי המרכיבים אז בוודאי שהם חשובים אחרת
אני לא יכולה לדעת על מה להמליץ לך.
בברכה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירי
קרין19/04/2009משום מה אני לא מצליחה להעבור אל הפורום את המרכיבים (באנגלית) ניסיתי פעמיים זה פשוט לא עובר, אז לא נורא תודה לך בכל זאת.
רק אם תוכלי להגיד לי מה לעשות עם היובש בראש האם שמן רוזמרין עוזק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות לקרין
שירי חבקין21/04/2009קרין שלום רב
שמן זית ובתוכו שמן אתרי רוזמרין
עד 40 טיפות רוזמרין ל-100 מל שמן שקדים
אפשר לחלק את השמן לחצי כמות שמן שקדים
וחצי כמות שמן חוחובה שהינו מצויין לשיער
יבש ולקרקפת יבשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)