מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לאיה בעקבות תשובתךללה12/05/2009
שלום איה!
קראתי שיש לך תשובה על דרכים להסדיר מחזור. אחרי לידת ילד שני התגלתה אצלי שחלה פוליציסטית ומאז הוסת נמשך שבועיים, בנוסף לזה אני מסורתית ושומרת נידה שזה נהיה מצב ממש בלתי נסבל. רופא אמר לי שאחרי לידה הבאה זה יכול לעבור. כרגע אני 7 חודשים אחרי לידה ומניקה. רק עכשיו קיבלתי וסת ראשונה והיא נמשכה שבועיים. אני רואה שמצב חוזר וזה מתסכל.
מה עושים בשביל להסדיר את המצב הזה במיוחד כשאני עדיין מניקה. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איזון הורמונלי
איה הוד16/05/2009שלום ללה,
נכון, ישנם צמחי מרפא ותוספים המורכבים מחומצות שומן חיוניות שמיועדים להסדרת מחזור.
יש גם צמחים מרפא המיועדים לטיפול בשחלות פוליציסטיות.
אך כל מקרה הוא לגופו מאחר ומצבך שונה ממצבה של אישה אחרת...לכל אחת מותאם טיפול אישי ספציפי.
מאחר ואת אחרי לידה ועדיין מניקה יש לקחת זאת בחשבון.
הדרך היחידה לטפל היא לגשת למטפל נטורופת ואפילו להוסיף לכך דיקור.
באהבה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)