מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבי מחזוריעל17/08/2007
שלום לאור,
אני בת 27 וסובלת מאוד מכאבי מחזור חזקים מאוד (תחושות של צירים והתכווצויות) ביום-יומיים הראשונים של הדימום. ניסיתי כבר מגוון כדורים וכרגע אני נצמדת לאדוויל, אבל גם הוא לא תמיד עוזר. המחזורים שלי סדירים יחסית (31-33 יום) והדימום יחד עם ההפרשות של הסוף נמשכים כשבוע לפעמים עם הפסקה של יום באמצע (אבל רופא הנשים שלי אמר לי שזה נורמלי).
האם יש לך איזו עצה מה אפשר לעשות? אני לא לוקחת גלולות כי אני מתנגדת להתערבות ההורמונלית כל עוד היא לא נחוצה (אני לא מקיימת יחסים), אבל כל חודש אני מתקרבת לנקודת השבירה יותר ויותר.
קראתי באתר כלשהו שטיפול שיאצו יכול לעזור. האם זה נכון? ואם כן אז מתי? בזמן המחזור עצמו בימים הכואבים או במהלך החודש באופן כללי כאמצעי "מניעה"?
תודה רבה ושבת שלום,
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי מחזור
נועה17/08/2007יעל, תבדקי עםהרופא שלך אם אין לך אנדומטריוזיס - זה יכול להסביר את הכאבים החזקים.
אני סבלתי שנים מכאבים בלתי נסבלים -ע ד שאובחנה הבעייה ואף נותחתי פעמיים, כי זה גורם לסיבוכים גניקולוגים.
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי נועה
יעל17/08/2007תודה נועה, אבל כבר שיגעתי את הרופא שלי עם אנדומטריוזיס והוא לא מוכן לשמוע ממני יותר על כך. הוא אפילו קורא לי היפוכונדרית (הכל ברוח טובה כמובן כי יש לי רופא פשוט מדהים!!!). לאנדומטריוזיס יש עוד מגוון סימפטומים (קראתי על כך המון! כי באמת חששתי שמא יש לי את זה) שאין לי אותם.
תודה שוב על הניסיון לעזור...
שבת שלום,
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי מחזור
לאור נהלל20/08/2007קצת קשה לאבחן את הסיבה לזה ככה מרחוק, אבל אין ספק ששיאצו תמיד טוב...
ואם את מתחילה טיפול רצוי להתייחס אליו כאל תחזוקה שבועית או לפחות דו שבועית על מנת לשפר את תיפקוד מערכות הגוף ולא כאל מניעה חד פעמים לפני מחזור..
אני ממליצה לנסות גם דיקור סיני.. יש היום בכל קופת חולים ואם יש לך מושלם אין סיבה לא לממש את הזכויות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יעל20/08/2007הי לאור,
תודה רבה על התשובה.
יש לי פוביה "קלה" ממחטים ולא משנה כמה יגידו לי שדיקור לא כואב, אני לא רואה את עצמי עוברת טיפול מסוג זה. יש לי אןכ ביטוח מושלם ואת צודקת שצריך לנצל אותו. יהיה לי השנה קצת יותר זמן פנוי שאני מקווה שאוכל להקדיש מעט יותר ממנו לעצמי מאשר בשנה שעברה שלא היה לי כלל והדבר ניכר בסוף השנה.
לילה טוב,
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)