מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרטוזיס פילאריסלילך26/05/2009
שלום לך
אני בת 24 ואני סובלת כבר מגיל צעיר מנקודות אדומות כאלה על זרועות הידיים ובירכיים זה מלווה באדמומיות מסביב ונקודות שנראות כמו פצעים הייתי אצל רופאת עור היא אמרה לי שקוראים לזה
"קרטוזיס פילאריס" ושאין מה לעשות זה עור כזה
אני נורא מתוסעלת מהמצב הזה היות ואני צעירה וקייץ עכשיו ואני לא יכולה ללכת עם חולצות קצרות בגלל האסטיקה זה מאוד מפריע לי ולא נעים שכל אחד שואל מה יש לי
רציתי לשאול אותך אם את מכירה את התופעה הזו? ואם באמת זה אין שום דבר שאפשר לעשות כדי לטפל בתופעה הזו משהו שעוזר להעלים לחלוטין או לפחות לטשטש את זה
אשמח אם תעני לי בהקדם
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור
שירי חבקין27/05/2009מאור שלום רב
עד כמה שהבנתי מדובר בתופעה שצריך לטפל בה באופן פנימי
לאו דווקא משחות ומוצרים חיצוניים. הגוף ממשיך לשחזר את
ה"הגדרה" של ייצור תאי עור באופן זה , קצת כמו סוג של אלרגיה,
לכן אין טיפול חיצוני שייפתור זאת.
פני לאבחון אירידיולוגי (איבחון דרך העין-לא חודרני)
בו מאבחנים גם תופעות פיזיולוגיות שאינן ניתנות לאבחון ע"י
הבדיקות הרגילות.
כמו כן אני ממליצה לך לגשת לטיפולמקיף ועמוק שכולל
שינוי תזונה, השלמה בצמחי מרפא וחיזוק מערכות הגוף.
כגון: הומאופטיה קלאסית. טיפול בשיטה הסינית
או טיפול אייורוודי .
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
לילך28/05/2009שלום לך
את יכולה אולי להמליץ לי על מקום כזה שעושים בו אבחון אירידיולוגיה כזה? אני לא מכירה מקומות כאלה ואני מפחדת ליפול על מישהו שהוא לא מוסמך או לא טוב
אשמח אם תוכלי לעזור לי
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתגובה
לילך28/05/2009בנוסף אני גרה ממש בצפון בקרית שמונה אז אם את מכירה מישהי טובה מאזור הצפון שקרוב אלי אני אשמח אם תודיעי לי זה מאו יעזור לי
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאירידיולוגיה
שירי חבקין28/05/2009מאור שוב שלום
אבדוק עבורך. אני עשיתי בדיקה כזאת בתל אביב בזמנו
לא מכירה כל כך מטפלים בשיטה זו בצפון.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאירידיולוג
ברברה11/09/2010שלום שירי
האם תוכלי להמליץ לי על אירידיולוג באזור תל-אביב?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניסיון אישי
אנונימית11/09/2010שלום. גם אני סבלתי מזה בילדות, והתביישתי לחשוף את זרועותיי שהיו אדומות מאוד עם נקודות זעירות שבעצם מכילות שומן. אך זה נעלם לי כשהתחלתי לעשות ספורט (5-6 פעמים בשבוע), והרמתי משקולות (רק 2 קילו כל משקולת).
היום אין לי בכלל אדמומיות, וזה נעלם לי לגמרי.
פעילות ספורטיבית שורפת שומן בכל הגוף, כולל זרועות, במיוחד פעילות שמכלילה משקולות.
ממליצה לך לנסות את אותה הדרך.
שתהיה לך שנה קסומה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)