מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה לקחת לדיאטה?אני31/05/2009
בן 29
שוקל 90 קילו
מטר 85
הייתי שוקל 75 מנסה להשיל 15 קילו אך ללא הצלחה
מה אפשר לקחת ? או לעשות תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ירידה במשקל
איה הוד31/05/2009
שלום לך,
אני מניחה שגם אם לא עשית בעבר דיאטות אתה וודאי יודע שאין כדור פלא או משהו שאפשר לקחת כדי להשיל את המשקל (אם מישהו היה ממציא דבר כזה הוא היה היום מליונר ולא היו שמנים בעולם)
לצערי רב אין דרך קלה
זאת מתמטיקה פשוטה: מוציאים יותר אנרגיה ממה שמכניסים
אוכלים ארוחות מרובות וקטנות לאורך כל היום כדי לא להוריד את המטבוליזם וכדי לשמר רמות סוכר ואינסולין קבועות בדם
מקפידים על מזון בעל אינדקס גליקמי נמוך
מזונות עשירים בסיבים
מים מים מים
ואי אפשר בלי פעילות גופנית יומיומית
צמחי מרפא וכמוסות למיניהן הן רק תומכות בתהליך ולעולם לא יכולות לבוא במקומו
כל עוד תמשיך לחפש משהו לקחת במקום לקחת אחריות זה פשוט לא יעבוד
אני מדברת מניסיון רב מאוד
בנוסף, עודף משקל קשור הרבה למצב רגשי ונפשי
לעיתים זה משרת משהו והרבה פעמים זה מעיד על תקיעות או הגנות או דיכאון...
מציע בחום רב לפנות לנטורופתית ולהתחיל טיפול כי אם תחליט לקחת את זה ברצינות ולהשקיע יהיו תוצאות מדהימות ולא תצטרך לסבול או להיות רעב...
בברכה,
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרזיה
שירי חבקין03/06/2009מסכימה עם דבריה של איה ! אין פה הנחות.
בכל אופן אני רושמת לך מספר צמחים ומוצרים שידועים
כמסייעים בתהליך ההרזיה אולם כאמור אינם באים במקום
העבודה הרבה שעליך להשקיע בהפחתת הקלוריות הנכנסות
מול אלה שיוצאות ובפעילות פיזית.
תה ירוק-נוגד חמצון ומפחית תאבון
לציטין-מפחית שומנים בדם ומזרז הרזיה
זרעי שומר-מפחית תאבון
גרסיניה קמבודיה-צמח מרפא שנחקר כיעיל בהפחתת תאבון
ובמניעת הפיכת הסוכרים לשומן
קקטוס ההודיה - נחקר רבות והוכח כמפחית תאבון עוצמתי
אם כי לא ממש טעים...
אצות ים - מפחית תאבון
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לזרעי שומר
שי09/06/2009רק הערה בקשר לזרעי השומר - איני יודע אם הם מפחיתות תאבון, על זה לא שמעתי. מה שכן - תה מזרעי שומר מזרז את פעילות מערכת העיכול. לכן גם יש להזהר משימוש מרובה בצמח מחשש לשילשולים או תגובות לא טובות של המעי.
עוד דבר נוסף - חומץ תפוחים - דבר נהדר לשתות כפית חומץ תפוחים מהולה בכוס מים לאחר ארוחה, הוכח שהחומץ מעכב את ספיגת השומן בגוף.
שי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשי
שירי חבקין09/06/2009שי שלום רב
לגבי החומץ אכן תודה על התזכורת
באמת פתרון נוסף וזול להפחתה במשקל.
לגבי זרעי השומר. אני מכירה אימהות רבות ששותות אותו למטרת
הפחתה של גזים לתינוק נולד ושותות בין חצי ליטר לליטר ביום ואין תלונות
על בעיה בעיכול. לכן לא הייתי ממהרת להוציאו לגלות :)
כמו כן הוא מגן על המעיים כך שאין לפחד ממנו.
בברכה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)