מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עצירות לילד בן שנה וחציסוזן23/07/2009
יש לי בן אשר ינק כשנה וארבע חודשים,קיבל תחליפי חלב ופיתח עצירויות ,הוחלף תחליפי החלב.יש לציין שהבן שלי לא אכלן,ולא אוהב מרקים.הבעיה היא שהוא מפתח אבני צואה,מידי יום ,והוא ממש מדמם ,אבקש עזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עצירות לילד בן שנה וחצי
איה הוד25/07/2009
שלום סוזן,
ראשית אני חייבת להוריד בפנייך את הכובע: כל הכבוד על זמן ההנקה המופלא הזה! :-)
משהו בלב אומר לי שאם הילד לא היה יונק המצב היום היה הרבה יותר גרוע.
לצערי זהו מסוג המקרים שבהם אינני יכולה לתת יעוץ או המלצות בפורום ולהרגיש עם זה בסדר.
יש כאן מצב מורכב של אבני צואה ודמם ולכן אני מוצאת לנכון להפנות אותך לטיפול נטורופתי.
כשיש עצירות שכזאת בגיל כזה ניתן לסייע בעזרת צמחי מרפא באופן מדהים!!!
אך מאחר ויש כל כך הרבה צמחים שיכולים לעזור וצריך להתאים את אלו המתאימים לבנך יש צורך באבחון וטיפול מעמיק הכולל גם הנחיות של שתייה ותזונה וסוגי עיסוי לבטן - במיוחד אם הוא לא אכלן גדול.
אשמח לעזור
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)