מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איך אפשר לעזור לתינוק עם חררהאיה הוד25/07/2009
שלום רב
איך אפשר לעזור לתינוק בן שנה וקצת שסובל מפריחה בגוף כבר תקופה ארוכה - פריחה שנראית כמו חררה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חררה
איה הוד25/07/2009
רותם יקרה,
אני מכירה היטב את התופעה עליה את מדברת וזה יכול להיות כתוצאה מהקיץ, החום וההזעה - במקרה כזה אני ממליצה על אמבטיות, מריחה אלוורה מיוצבת פעילה ואם יש אפשרות אז הכי טוב זה למרוח חלב-אם.
אך מאחר ואת אומרת שזה קיים כבר זמן רב, אז כנראה זה לא קשור לקיץ ולהזעה ולכן חשוב לי מאוד שתגשי לרופא הילדים שלו כדי לאבחן את הבעיה - מאחר ויכול להיות שמדובר באטופיק דרמטיטיס ואז הטיפול הוא שונה!
חיזרי אלי עם תשובה ואנסה לעזור
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך....
רותם26/07/2009שלום רב
אודה לך אם תסבירי לי מה זה אטופיק דרמטיטיס
מה התסמינים שלה
הרופאה שלו יצאה לחופשה ותהיה רק שבוע הבא
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחררה
שני28/07/2009איה שלום, לבני בן החודשיים יצא אתמול חררה (?), בהמשך להודעתך האחרונה, אלוורה - האם יש לך המלצה אלוורה לחברה מסויימת? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרותם
עדי26/07/2009שלום לך רותם
הפצעונים שאת מתארת היו גם לבת שלי וגם כמוך חשבתי שזה מחום והזעות ושהלכתי לרופא התברר שזה התפתח כתוצאה מדלקת גרון שהילדה עברה לא מזמן והטיפול היה אנטיביוטי אז כדאי ללכת לרופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן חררה
רותם26/07/2009שלום רב
הייתי היום אצל רופא עור הוא אמר שזה פצעי חום כלומר חררה ונתן קלאמין
האם יש דברים טבעים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחררה
שירי חבקין27/07/2009רותם שלום רב
לפצעי חום ורגישות מומלץ למרוח משחת קלנדולה.
מאוד עוזר ומרגיע.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך חררה
רותם27/07/2009תודה על התשובה
אגב יש לי בבית משחת קלנודלה של חברת וולדה וזה עבור תפרחת תינוקות
האם לקרם הזה התכוונת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חררה
איה הוד27/07/2009
הי רותם,
לגבי אטופיק דרמטיטיס - אני ברשותך חוסכת כאן זמן ומקום ופשוט מפנה אותך לרשום את המילה בגוגל ולקרוא לפרטי פרטים שפע של מידע על הנושא.
אני רוצה לבקש ממך להפסיק להשתמש באופן זמני בסבון גוף שאת רוחצת אותו ולעבור לסבון טבעי ללא סבון וללא חומרים מבשמים...למשל, סבון סלק שלא פוגע במרקם וברמת החומציות הטבעית של העור...
ולמרוח אלוורה מיוצבת פעילה על הפצעונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקלנדולה
שירי חבקין27/07/2009רותם שוב שלום
המשחה של ולדה טובה אך מעט שומנית
תבדקי אם יש להם גם פאזה מיימית יותר
לדעתי יש כמה סוגי משחות קלנדולה לוולדה עצמה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופאה אומרת שזה אסתמה של העור
רותם28/07/2009שלום לכן
הייתי היום אצל רופאת ילדים והיא להבדיל מרופא העור שאמר שיש לבני בן השנה חררה
אמרה שיש לו אסתמה של העור.
אודה לכן באם תנחו אותי מה לתת לו. הוא מאוד מאוד סובל ומגרד. אגב הוא גם אלרגי לחלבון של פרה.
תודה מראש על עזרתכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אסטמה של העור
איה הוד29/07/2009
יקירה,
"אסטמה של העור" זה אטופיק דרמטיטיס - החדש הראשוני שהיה לי.
חשוב לשמר את העור שלא יהיה יבש ולכן מומלץ להוסיף באמבטיה שמן כגון בלנאום הרמל פורטה לתינוקות ולמרוח את העור במשחה על בסיס אלוורה ופרופוליס שהיא נותנת לחות טובה מאוד ומרגיעה גרד ואדמומיות ומטפלת בפצעים!!!
חשוב מאוד במקרה הזה להקפיד על התזונה של הילד!
בד"כ מוצרי חלב מחמירים את הבעיה.
ולגשת לנטורופת להנחיות נוספות.
שימיש לב שלמצב זה יש דרגות חומרה שונות.
אל תזניחי - גשו לטפל
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)