מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הבהרת שיעררותם23/08/2009
שלום רב,
האם יש חומרים טבעיים להבהרת שיער של ילד בן חמש שבבסיס שלו הוא בלונדיני טבעי. או לפחות לשמר את הצבע כדי שלא ידהה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הבהרת שיער
איה הוד23/08/2009
הי רותם,
תרופות הסבתא הידועה מדברת על שימוש במיץ לימון טרי שמורחים בו את השיער ואז חשיפה של השיער לשמש.
לגבי תכשירים - אני מאמינה שתמצאי תשובה לכך בפורום שיער פה באתר
מקווה שעזרתי
:-)
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרת שיער
שירי חבקין24/08/2009רותם שלום
הכיני חליטה מאוד חזקה של שתי כפות פרחי קמומיל
על כוס מים רותחים וחכי שהם יתקררו לחום פושר או קר
סנני ושטפי את השיער. זה מדהים איך הצמח הנ"ל מבהיר
את השיער וכמו כן מחזק אותו ונותן ברק טבעי.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
שירז13/07/2010הייתי מעוניינת בעצה (:
השיער שלי חום ואני רוצה לעשות כמה פסים בהירים יותר בשיער כדי להוסיף עניין אבל שיראה טבעי ושלא ייבש לי את השיער או ישנה את המרקם .
דבר זה אפשרי ?
שמעתי שקמומיל עובד, אבל זה עובד גם על שיער חום ?
אני לא רוצה להשתמש בלימון כי זה הורס את השיער.
אם יש לכם עצה אני מאוד מאוד אשמח .
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרת שיער
שירי חבקין14/07/2010שירז היקרה
אין תכשיר טבעי לגמרי להבהרת שיער כשמדובר בשיער כהה.
כל השיטות הטבעיות מתאימות לשיער בהיר מלכתחילה.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
שירז20/07/2010אם אני אנסה לשים לימון או קמומיל זה יכול להרוס לי את השיער ?
תודה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)