מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה דחוףעזרה דחוף27/08/2009
שלום אני בת 25 ואחרי 3 לידות אני לא מצליחה לרדת במישקל וזה מאוד מציק לי אני מיתבישת בעצמי ולהיות אם בעלי חברה המליצה לי לקחת כדורים בשם רדוקטיל מה אתם אומרים כדאי לקחת או שיש לכם פיתרון אחר בבקשה זה דחוף תענו לי דרך אגב עשיתי את כל הדיאטות שיש מדיאטנית אישית ודיקור סיני קבוצות הרזיה ועוד הרבה והכל ניכשל בזה שלא הצלחתי לרדת ואני בדיכאון מזה תשובה דחוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ירידה במשקל
איה הוד27/08/2009שלום לך,
לצערי אין לי חדשות טובות עבורך.
אין שום כדור בעולם שיכול לעזור לרדת במשקל
אם היה כדור פלא כזה אז היו קורים 2 דברים:
1. מי שהמציא את הכדור הזה היה היום האדם הכי עשיר בעולם
2. לא היו אנשים שמנים בעולם
כל הכדורים למיניהם רק מסייעים , אבל הם לא יכולים להחליף תזונה נכונה ופעילות גופנית.
אם את אוכלת לא נכון ולא עושה כל יום פעילות גופנית אז לא תרדי גם עם הרדוקטיל.
גם לאכול הרבה מידי וגם לאכול מעט מידי (מחליש ומוריד את המטבוליזם) יגרמו לעודף משקל
לצערי אין פיתרון קסם.
כשיש עודף משקל ולא מצליחים לרדת צריך להתחיל לבחון מה עודף המשקל משרת...
או
האם קיימת בעיה ברקע שמפריעה לירידה במשקל (למשל בלוטת תריס לא מאוזנת)
צריך לבחון היטב מדוע כל השיטות האחרות שניסית נכשלו.
צריך לשאול מדוד בחרת במילים "עזרה דחוף" - מאיפה הלחץ הכל כך גדול?
יש משהו מאוד מובן בצורך שלך לרדת במשקל...החברה מכתיבה לנו שרזון זה יפה, ואת צעירה ואחרי 3 לידות - מאוד מובן למה את רוצה לרדת במשקל.
זה מובן למה את מרגישה מדוכאת בגלל זה
זה כואב במקום הכי רגיש - בייחוד אחרי לידות
הרבה אנשים מנסים כל דבר אפשרי כדי לרדת במשקל ללא הצלחה...אני מניחה שזה קשור ללחץ שמתלווה לזה. גם כשמצליחים לרדת עם שיטות שהן לא אורח חיים אז זה לא מחזיק מעמד ומעלים הכל חזרה.
הדרך הנכונה היא למצוא את האיזון שלך בתוך כל זה וגם לדבר על הצורך הזה לרדת במשקל.
לטעמי, ברגע שמשהו בנפש ירגע וישלים ויכיל את המצב ויאהב את הגוף שלך - רק אז המשקל יתחיל לנשור.
היו לי מטופלים שלא משנה כמה הם נצמדו לטיפול הם לא הצליחו לרדת - זה בגלל גורמים ריגשיים
ולעומת זאת, היו לי מטופלים שבכלל לא באו כדי לרדת במשקל והם ירדו המון.
אני מקווה שעזרתי לך.
אני יודעת מה עובר עליך כי גם אני הייתי במקום הזה הרבה שנים.
אני זוכרת בזמנו שהדבר האחרון שרציתי לשמוע זה שאין פתרון אלא ללמוד איך לאכול ולעשות ספורט. רציתי שיגידו לי שיש כדור או תפרון פלא....רציתי ללכת לישון ולקום 20 קילו פחות בבוקר... סחבתי עודף משקל גדול, והיום, גם אני אחרי לידה ועדיין לא ירדו כל הקילוגרמים...אבל אני לא במקום הלחוץ והמדוכא של לרדת בכל מחיר...צריך לקחת את הזמן ולהגיע לאיזון. צריך להכיל, לקבל באהבה ולדעת שברגי שמשחררים ועושים מה שצריך הגוף ימצא בחזרה את האיזון שלו.
אשמח לסייע במידה ותרצי
באהבה רבה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרזיה
שירי חבקין27/08/2009שלום למתמודדת עם בעיית הבעיות של המאה שלנו
אני מסכימה עם איה שאין תרופת פלא ואין דרך
לעקוף את התהליך הארוך והמייגע הזה של הרזיה אמיתית
זה בעצם כמו לרצות לבזבז כסף ולא להיות במינוס בבנק
הכל נרשם והחוקיות היתה ונשארה שצריך לאכול פחות
קלוריות ממזון שהוא בריא ונותן אנרגיה ולשרוף יותר אנרגיה
על ידי פעילות פיזית מבוקרת
אם וכאשר תכנסי לתהליך שכזה ישנם צמחים מדכאי תאבון
וישנן מספר דרכים לסייע אבל אף אחת מאלה אינה תרופת פלא
של הוקוס פוקוס.
להלן רשימה חלקית:
שומר-מפחית תאבון ומגן על המעיים
גרסיניה קמבודיה- מפחית צורך במתוקים ומסייע לגמילה מפחממות ריקות
הודייה גורדוני- קקטוס מפחית תאבון להשיג בתמצית או כירק למאכל
לציטין- מפחית שומנים בדם ומסייע לתהליך הרזיה, בכמוסות
קרב אפל-תמצית פרחי באך ללימוד אהבה והערכה עצמית מתאימה
לגמילה מהרגלים הרסניים כגון אכילה כפייתית.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)