מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פריחה מפושטתדגנית03/09/2009
אני סובלת מזה כמספר חודשים מפריחה מפושטת על גבי העור ברוב חלקי הגוף. אני מנסה טיפול צמחי נטורופתי ותזונה שקיבלתי ובנתיים אין שינוי, אני מיואשת, מקבלת גם תרופות אנטי הסטמיניות ומשחות סטרואידים חיצוניות, לא עולים על הבעיה שיש לי, אולי לכם יש פתרון? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור
שירי חבקין03/09/2009דגנית היקרה
אני ממליצה מאוד על איבחון וטיפול בשיטת הרפואה הסינית
רפואה זו דוגלת בכך שהעור ומערכת הנשימה הם איבר אחד
כאשר מורחים משחות עם סטרואידים יכולה הפריחה או האלרגיה
לפרוץ באיזה שהוא שלב כאסטמה או חולשה בדרכי הנשימה. לכן מומלץ
לחזק את הגוף ואת מערכת הריאות ומערכת החיסון וללמד אותו להתמודד
עם הסיבה לתופעה.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פריחה מפושטת
איה הוד03/09/2009שלום דגנית,
טיפול בבעיות עוריות שכאלה דורש זמן ולרוב האנשים אין את הסבלנות הנדרשת.
הייתי בוחנת במקביל גם טיפול שיאפשר לגלות את המקור הריגשי לבעיה.
בברכה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטיקריה המלצה חשובה לטיפול
INFO04/09/2009אם היית מתאמצת ומחפשת מידע על אורטיקריה לא היית נדרשת בכלל לשאלה הזו.
למחלה הזו אין טיפול קונבציונלי מנסיון מר בשנים איתה.
הטיפול היחיד שיכול לשנות לך את המצב הוא אלטרנטיבי - טיפול מציל תרתי משמע .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)