נשירת שיער..שקיות מתחת לעיניים

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• נשירת שיער..שקיות מתחת לעיניים
    הודיה
    06/09/2007

היי זה פורום מעולה ותודה רבה לך על העזרה את גדולה:)

טוב אז ככה שמעתי שאם שמים חלמון של ביצה על השיער (בקרקפת)זה עוזר לנשירת שיער אז אני עשיתי את זה אבל הבעיה שאחרי זה שהסתרקתי היה לי עוד יותר נשירה...[אבל אני חייבת לציין שהשיער שלי נהיה עם ברק וחלק כזה אחרי זה]אז מה אומרת על זה זה בכלל טוב?ואם יש משהו עוד יותר טוב תוכלי להגיד לי..??
    ועוד משהו שקשור לביצה שמעתי שאם שמים חלבון מתחת לעין איפה שיש שקיות שחורות זה עוזר זה מכווץ את העור ואז אחרי זה השחור נעלם אני רוצה לשאול האם אכן זה עוזר?
    תודה רבה ויום טוב אשמח אם תעני לי בהקדם..:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה הודיה :)

לאור נהלל
    09/09/2007

שמת ביצה וזה עשה את השיער נעים וחלק, סימן שזה עשה משהו טוב...אבל נגד נשירה כדאי להוסיף לתזונה פשתן טחון ואבץ , זה מונע נשירה ומחזק את השיער.
    ויש תרופה הומיאופתית - R89 שעוזרת נגד נשירה.
    בעניין הביצה מתחת לעיניים.. נסי וספרי לי :).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היכן ניתן להשיג

ליאל
    09/09/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבית מרקחת הומיאופתי

לאור נהלל
    09/09/2007

את זריזה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו