טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
עברתי ניתוח פתיחת בטן בעקבות זיהום בניתוח קיסרי. וכעת יש לי כאבים בחלל הבטן ולעיתים כאבים עזים מאוד ברום הבטן . ביצעתי אולטראוסנד וגילו 3 אבנים 4 מ"מ בכיס המרה. לא ידוע אם זה מקור הכאב האם כדאי לנתח ? האם יש בדרך אלטרנטיבית אפשרות שהאבן תצא או שזה מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
נתי היקרה עד כמה שידוע לי ישנם דרכים להמסת וריסוק האבנים ללא הליך כירורגי של פתיחת הבטן אולם שוב, אני לא רופאה וישנם דברים שחייבים לקחת בחשבון מבחינת העבר הרפואי. אם את רוצה דעה שניה טובה גשי לדר ראובן ברק בתל אביב שמתמחה ברפואה הסינית אך מגיע בהכשרתו כמנתח מהרפואה הקונבנציונלית הוא בטוח ידע לתת תמונה מדוייקת ממני בהצלחה רבה ובריאות שירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר