מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עצבים ומתחש29/10/2009
שלום! אני בחורה עצבנית מטבעי אך לאחרונה אני חרדה ממש לגבי בריאותי עקב הרגשה יתרה של מתח ועצבים המלווים בכאבי בטן ולחצים בחזה אשמח לקבל המלצה...ו..הרסקיו לא עוזר לי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עצבים ומתח
איה הוד01/11/2009
שלום ש',
ברשותך אהיה ישירה:
רסקיו לא יעזור לך במצבים כאלה עד שלא תחליטי לעשות שינוי מהותי בהתנהלות, בתגובות שאת מגדירה אותן כ"עצבנית מטבעי"
העצבנות הזו היא בחירה!
וכדרכן של בחירות זה בהחלט משהו שאנחנו יכולים לשנות - ובמילים אחרות: אנחנו יכולים לבחור להגיב שונה או להתנהל שונה ולהיות פחות מתוחים.
אני מוכרחה לציין שזה ישנה את כל המציאות שלך!
המציאות והדברים שגורמים לך למתח ולעצבנות לא בהכרח ישתנו, אבל מה שישתנה הוא התגובה שלך אליהם - וזה מה שחשוב. לכן, את יכולה להחליט לשנות אותה כדי להרגיש טוב יותר.
שימי לב שהגוף שלך כבר לא סלחן כל כך לזה שאת עצבנית. הוא מתחיל להראות סימני חולשה וחולי מכל הסטרס הזה. הגוף דורש ממך להוריד הילוך ומתח.
זה לא פשוט אבל אפשרי - ואת זה בדרך כלל עושים עם קואוצ'ינג.
מעבר לזה, תוכלי לקחת צמחים מרגיעים כמו פסיפלורה בנוזל או בכדורים ולשתות תה מליסה וקמומיל שהם מאוד מרגיעים...אך שוב - עד שמקור הבעיה לא יטופל המצב לא יעלם מעצמו.
מקווה שעזרתי
איה
בהצלחה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצבים ומתח
שירי חבקין03/11/2009שלום רב
אני מסכימה עם איה שיש להגיע לשורש הבעיה
ולא "לכבות שריפות".
ישנם כמובן צמחים מרגיעים אך הפתרון חייב להיות
יותר עמוק.
במקרה כמו שלך אני ממליצה על טיפול בפרחי באך
הרסקיו אינו מספיק והוא מתאים יותר כעזרה ראשונה.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)