כתמים

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• כתמים
    מ
    21/09/2007

שלום רב,
    יש לי כתמים בגב וברגליים שנוצרו חלקם(ברגליים)כתוצאה משערות ,שלאחר גילוח גדלו מתחת לעור, והוצאתי אותם החוצה ,מה שיצר פצעים עם מוגלה (שגם אותה ניקזתי...)מה שהשאיר כתמים חומים, ובגב ,גם היו לי פצעים קטנים שהתעסקתי איתם יתר על המידה ונשארו כתמים. מה ניתן לעשות בנידון? האם אפשר בכלל להעלימם?מה יכול לעזור?אילו מרקחות אולי אני יכולה ליצור בבית,אם בכלל?אני מאוד מיואשת.הבגדים שלי הפכו לרק כאלה שמכסים ולא כאלה שגורמים לי להרגיש טוב....האם יש אי שם פיתרון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתמים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי בעיהה..

רונה
    01/10/2007

הייי.....העור של עדין ורגיש מאוד כל שריטה שאני מקבלת הפנים ולאחר שהיא מתקלפת נהיה כתם...אני רוצה להיפטר ממנו אך אני לא יודעת איל...תעזרו לי בבקשה......שלכם יפה...!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתמי עור

לאור נהלל
    02/10/2007

שמן דם המכבים או שמן רוז היפ עוזרים לטשטש צלקות בשימוש לטווח ארוך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו