איזה טיפול מומלץ להורדת כולסטרול

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• איזה טיפול מומלץ להורדת כולסטרול
    רון
    30/09/2007

שמעתי כי עשב החיטה יכול לעזור (Green Magam) על בסיס שתיה יומית.
    ישנם גם כדורים טבעיים למניעת התחמצנות הכולסטרול,

מה דעתך?
    תוך כמה זמן ניתן לראות תוצאות מתחילת הטיפול?

תודה מראש, רון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כולסטרול

איה הוד
    30/09/2007

הי רון,

ראשית, חשוב לי להזכיר שלתזונה יש ערך ראשון במעלה כאן: מחקרים רבים מראים שירקות, פירות, דגנים מלאים וקטניות, מפחיתים את רמת הכולסטרול ואת הסיכון לשבץ, התקף לב, יתר לחץ דם, סוכרת, סרטן, עודף משקל, לאבנים בכיס מרה ועוד.

מישהו פעם אמר לי שקילו אחד של עשה חיטה שווה ליותר מ- 30 קילו של ירקות ירוקים. בעשב חיטה / שעורה יש כל כך הרבה ויטמינים, מינרלים, חומצות אמינו ועוד מרכיבים חיוניים - והכל באופן טבעי...כמה חכם ונפלא הוא הטבע, אה? :-)

בכדי להיות כנה, לא יצא לי לשמוע על טיפול בעשב חיטה להורדת כולסטרול, אך לאור הדברים שכתבתי כאן, אני בהחלט יכולה לומר, שאין לי ספק שצריכתו על בסיס יומיומי קבוע יכולה רק להועיל למצבך.

כדי להוריד כולסטרול (לאחר השינויים התזונתיים וכמובן שילוב של פעילות גופנית שהיא הכרחית במצב זה), אני עושה שימוש בכדורים טבעיים שלא רק מונעים את החימצון אלא ממש מסיעיים לאזן את הכולסטרול. כמוסות שאתה יכול לעשות בהן שימוש הן כמוסות המכילות כורכומין (החומר הפעיל בכורכום), עלי זית, חילבה (החומר הפעיל הוא ללא ריח) יחד עם פלפל שחור הידוע ביכולת שלו לשפר את הספיגה והיעילות של כל שאר הצמחים. הכורכומין והחילבה תפקידם לנקות את הכבד וכלי הדם משומנים וסוכרים.

לגבי השאלה "תוך כמה זמן...תוצאות"
    לשאלה זו אני תמיד עונה אותה תשובה:
    "כמה זמן שהגוף שלך יזדקק לו"

אני יודעת שהתשובה הזו מאכזבת משהו, אך זוהי האמת.
    אין מדובר כאן בכדור קונבנציונלי, אלא בסיוע לגוף לאזן את עצמו בכוחותיו, ולכן לעולם איננו יודעים כמה זמן יקח לגוף - לכל אחד יש את הקצב שלו.
    הדבר החשוב ביותר הוא שעושים זאת עם הגוף ולא נגדו. לא מכבים שריפות אלא מטפלים בשורש הבעיה. ולכן זה יקח קצת יותר זמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה עבור המידע וגם . . .

רון
    30/09/2007

תודה עבור ההתיחסות המקיפה ובהמשך לה,

1. איזה כמוסות מכילות את המרכיבים שציינת (כורכומין וכו') והיכן כדאי לקנות אותן?
    2. איזה עשב חיטה / שעורה כדאי לקחת (חברה) ואיפה כדאי לקנות (מחיר, טריות, ריכוז).

האם מטופלים שלך בבעיות כולסטרול נמצאים במעקב שוטף? אם כן, מה הוא כולל?

חג שמח,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי רון

איה הוד
    30/09/2007

אני נמנעת מפרסומות על גלי הפורום מטעמים ברורים :-)
    עשב חיטה / שעורה אין חברה מועדפת. תמיד כדאי ללכת על הטרי - כלומר לגדל בעצמך או לרכוש במקומות שמוכרים מיצים סחוטים (זה הפך לטרנד)
    אם לא אז יש אבקות או כדורים של עשב שעורה.

המטופלים שלי בהחלט במעקב שוטף של ביקורים חוזרים - כולל בדיקות דם אצל הרופא לראות איפה המצב עומד ואיך ממשיכים.
    אני מתחילה בעדינות, ואם הכולסטרול עקשן ומסרב לרדת, אני נוקטת צעדים נוספים.

"ניתן ורצוי לגדל את עשב החיטה לבד. כך אפשר הן לחסוך כסף והן לקבל תוצרת טריה של עשב חיטה תמיד כשרוצים".

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו