מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כמה שאלות...אשמח לעצות!הדסה21/12/2009
שלום שירי ואיה. י ש לי כמה שאלות:
יש לי בן בן 9 חודשים שהיה בשבועיים האחרונים עם חום גבוהה. גילינו שיש לו דלקת אוזניים..היום המצב השתפר ורופאת אף אוזן גרון אמרה לנו שיש לו מים באוזניים..
יש לכם המלצות איך לייבש את הנוזלים שבאוזניים שלו?יש מה לעשות??
ביומיים האחרונים הוא משתעל נשמעים גם חירחורים וליחה- הליחה לא יוצאת לו.אין לו חום והנזלת לא מרובה.
מה כדאי לעשות??מתי לחשוש שזה אולי מתפתח לדלקת ריאות??יש לי מכשיר לאדים קרים, קראתי שאתן ממליצות לשים טיפות של שמן לבנדר או אקליפטוס-מדובר על מכשיר אדים קרים?או דווקא חמים?
חוצמיזה- זה הלידה הראשונה שלי ומאז הלידה היציאות שלי לא משו בכלל.
אני יכולה 4 ימים עד שבוע לא להרגיש בכלל שאני צריכה לשירותים.זה נקרא עצירות??גם החוסר תחושה??
יכול להיות שבזמן התפרים ( ידת וואקום) פגעו לי באיזה עצב שגורם לי לא להרגיש??
תודה מראש.... הלוואי ותוכלו לעזור לי!
הדס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקררות
שירי חבקין23/12/2009הדס שלום רב
אענה לך כרגע לגבי בנך ואשאיר את השאלה
הבאה לאיה
אני ממליצה לשים מכשיר אדים חמים דווקא לא קרים
עם מספר טיפות לבנדר בכל לילה כשהוא הולך לישון
זה מאוד עוזר לייבש את הנזלת ולחסל חיידקים
לגבי השיעול והליחה אפשר להכין לו חליטה של קורנית וקמומיל
כפית מכל צמח בספל מים רותחים להמתין עשר דקות לסנן
ולתת לו לשתות כמה שהוא יסכים במשך היום
או לתת לו סירופ טבעי לגמרי של וולדה שנקרא הולסטן אלקסיר
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקמומיל מתיון זה לא טוב?
הדסה23/12/2009תודה על התשובות שירי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיונים
שירי חבקין23/12/2009הדס שלום רב
אין בעיה להשתמש בתיון זה אותו הדבר
תבדקי שתאריך התוקף רחוק ליתר ביטחון
בריאות
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עצירות
איה הוד23/12/2009שלום הדס,
אם לא נכנסת לשירותים כל יום - מבחינתי זאת עצירות!
אוכל מכניסים לגוף כל יום ולכן הפסולת צריכה לצאת כל יום (ואפילו יותר מפעם אחת ביום!)
אני ממליצה על:
1. עיסוי בטן בכיוון השעון בכל יום (אפשר במקלחת - יותר קל עם הסבון על הבטן) או עם שמן שקדים וכמה טיפות לוונדר אחרי המקלחת.
2. לשים 1-2 כפות זרעי פשתן שלמים במים רותחים, לכסות לשעה ואז לשתות (לא חובה עם הזרעים)
3. לקחת כמוסת פרוביוטיקה (ללא FOS) בכל בוקר
4. לשתות לפחות 2 ליטרים של מים ביום
להקפיד על סיבים: דייסת שיבולת שועל, ירקות, תפוחים
אם לא עוזר - לגשת לנטורופת.
באהבה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לכן!
הדסה24/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)