תרופת סבתא להרפס

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• תרופת סבתא להרפס
    שרה
    07/01/2010

נסי למרוח פיטריה יוגית (בגוגל) מרפאה פצעים וצלקות. אולי גם להרפס זה יעזור או לפחות יקל. בריאות שלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרופת סבתא להרפס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמנים אתריים להרפס

סמדר אוקו
    10/01/2010

שמנים אתריים שטובים להרפס - אקליפטוס, ברגמוט (מעורר רגישות לשמש כ-4 שעות לאחר שימוש) עץ התה וגרניום (גם יעזור לכאב העצבי). אפשר לדלל בג'ל בסיס או ג'ל אלוורה (7 טיפות לכפית). הכי פשוט להשתמש בעץ התה באופן ישיר ולא מדולל (מקומית בלבד). חשוב להתחיל כשרק מרגישים את העקצוץ הראשוני ולקנות שמן איכותי. כאשר השיא עבר חשוב לשמן את הפצע בקרם נייטרלי עשיר או משהו כמו חמאת שייה כי העור נוטה להתבקע ויכול להיווצר זיהום משני.

בהצלחה
    סמדר אוקו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה מבעל נסיון

תשובה
    11/01/2010

אני סלבתי מזה 5 שנים יש את תוסף המזון ליזין שאת יכולה לקחת במינון של אלף מ"ג ליום למשך כול החיים זה לא רק עוזר זה מונע התרפצויות ומקטין אותם ב 80 אחוז !!! גם באיבר המין וגם בכול מקום אחר בגוף , אל תשימי שמנים או עשבים לא עזור כלום ! במקרה של התפרצות קחי וולטרקס ואז תמשיכי עם הליזין

ליזין של חברת NOW הוא הכי אפקטיבי כי זה מיצור בתנאי איכות מעולים

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרופת סבתא להרפס

איה הוד
    12/01/2010

שלום שרה,

חשוב לי לומר ששתי התשובות שקיבלת כאן הן נהדרות ומופלאות אך אני מוכרחה לסייג כהמ דברים.
    מה שעובד עבור מישהו אחד לא בהכרח עובד עבור מישהו אחר.
    יש אנשים שלוקחים ליזין וזה כל כך עוזר להם שאין להם יותר התפרצויות ואז הם חושבים שכל אדם שיקח ליזין יגיב באותו אופן - וכאן הטעות.
    כמי שמטפלת שנים רבות, נוכחתי שיש אנשים שלא רק שלא מגיבים לליזין, הם צריכים הרבה מאוד דברים כדי להגיב לטיפול.
    ולאחרונה גם יש מידע שכל הנושא של הליזין והארגנין לא באמת אפקטיבי כפי שחשבנו.

ודרך אגב, לעומת זאת יש אנשים שמספיק להם טיפה שמנים אתרים או משחה טבעית על בסיס פרופוליס ואלוורה והנושא גמור.
    כך שאין כאן שום דבר חד משמעי ועלייך לבחון מה הכי עובד עבורך.

באופן כללי עלייך להבין שהרפס קשור לחולשה חיסונית ולכן את וודאי תרצי להימנע ממצבים וממזונות שמחלישים את המערכת הזו כגון סוכרים, סטרס ועוד.

אני מטפלת בהרפסים חוזרים בהצלחה מרובה בכל מיני שיטות שכל אחת מותאמת לאדם באופן ספציפי.

אני מציעה לך לרשום בגוגול: "הרפס סימפלקס והטיפול הטבעי" ולקרוא המון מידע.

בהצלחה
    איה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו