מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחילות וסחרחורותאלירן06/10/2007
שלום,
בימים האחרונים יש לי בחילות קלות, סחרחורות מעיקות וכאבי בטן חלשים. כל זה בא ביחד כמה שעות אחרי שאני מתעורר. זה מחריף כשאני אוכל או שותה. כדי להיפטר מהסחרחורת אני נשכב על המיטה ולפעמים זה עוזר לשעה וקצת. לא מצאתי באתר פתרון בגלל שמעורבים פה כמה דברים.
מה אתן ממליצות לי לעשות?
תודה ושבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
אלירן06/10/2007זה התחיל כשלקחתי כדורים נגד עישון (זייבן - ZYBAN). אבל גם כשהפסקתי ביומיים האחרונים, זה עדיין ממשיך. ואפילו קצת החמיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
היי אלירן
איה הוד06/10/2007היי אלירן,
ראשית ברצוני לשתף אותך שאתה האדם החמישי שמדווח לי על הסימפטומים הללו בימים האחרונים ואני נוטה להאמין שמדובר בוירוס שמסתובב לו.
שנית, הרבה אנשים שלוקחים זייבן מדווחים על בחילות....אך מאחר והפסקת אני לא בטוחה שזה הגורם....
עולה לי מחשבה שאם הפסקת לעשן בבת אחת יכול להיות שמה שאתה מרגיש זה משבר ניקוי של הגוף...
לבחילות מאוד יעזור לך ללעוס שורש ג'ינג'ר, או לבלוע אותו כמיצוי נוזלי או ככמוסות ג'ינג'ר.
לכאבי הבטן (תלוי מהו מקורם) - אני מאמינה שתה קמומיל יכול להרגיע קצת וגם חליטת מרווה.
אם הסחרחורת והבחילות וכאבי הבטן לא יעברו תוך כמה ימים גש לרופא לבירור.
ודווח לי מה קורה איתך.
יש אפשרות להפסיק לעשן בעזרת צמחי מרפא.
(כמובן שחייבים גם לרצות מאוד חזק :-))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון לאיה (ולכל המתעניינים\ות :))
אלירן08/10/2007לא התאפקתי והלכתי כבר למחרת ההודעה (ראשון) לרופא. הוא הביא לי כדורים נגד בחילות וכדורים נגד כאבי בטן. הוא גם המליץ לי להפסיק בינתיים עם זייבן, והפסקתי.
לקחתי את הכדורים כמו שהוא אמר, ואני כבר מרגיש הרבה יותר טוב.
תודיעי לי אם את מעוניינת בשמות הכדורים.
יום טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
היי אלירן
איה הוד09/10/2007תודה רבה על העידכונים :-)
סביר להניח שקיבלת כדורי "קל-בטן" או משהו בסגנון.
הבנתי ממך שהמצב ממשיך למרות שאתה כבר לא נוטל את הזייבן
("...אבל גם כשהפסקתי ביומיים האחרונים, זה עדיין ממשיך. ...")
כעת אני מבינה שהפסקת רק עכשיו אחרי שהרופא אמר ....
העיקר שאתה מרגיש יותר טוב. זה הכי חשוב.
:-)
הרבה בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)