מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התקררות לבן 3 חודשיםע30/01/2010
בני בן 3 חודשים והתקרר , שיעול מאוד חזק עם ליחה ונזלת הוא ללא חום והיינו אצל הרופא אני עושה כול מה שהמליץ שזה מי מלח ומכשיר אדים קרים ליד המיטה שלו.
הוא לא ישן כלל ובוכה המון רואים שהוא סובל בעיקר בלילה.
האם את ממליצה על משהו נוסף, יש תכשיר לשיעול שנקרא R9 הוא מומלץ??
יש משהו נוסף שאני יכולה לעשות ע"מ להקל עליו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויש גם משהו לנזלת? הוא ממש לא נושם.
ע30/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנזלת
שירי חבקין01/02/2010שלום רב יובל
מומלץ בהחלט להתמיד בשטיפות של מי מלח לניקוי האף.
כמו כן לשים בחדר השינה שלו מכשיר אדים חמים לא קרים
ובו מספר טיפות של שמן לבנדר אתרי.
לתת לו לשתות הרבה קמומיל ו
כמו כן לחיזוק המערכת החיסונית סירופ של סמבוק עם ויטמין C.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה עזרה......
ע02/02/2010אני ממש לא מצליחה להבין סליחה על כול השאלות אבל חלק אומרים רק מכשיר אדים קרים (למשל הרופא שלנו) אז מה באמת????????????
ולגבי השמנים גם לא מובן חלק אומרים רק אקליפטוס לימוני במבער וחלק טוענים שהוא אסור בגיל הזה, עידו בן 3 וחצי חודשים. אז מה לעשות, אני כבר לא יודעת מה לעשותתתתתתתת.
ומה לגבי קרבול? בבית מרחקת המליצו לי רשום שזה מעל גיל 3 חודשיםכך שזה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמנים לתינוקות
סמדר אוקו04/02/2010מבחינת שמנים אתריים - הדס ןלבונה הם השמנים היחידים שהייתי משתמשת בהם למערכת הנשימה בגיל זה. עקרונית, אקליפטוס לימוני מותר לילדים אבל קצת חריף מדי לינקות. הדס שייך למשפחה ויעשה את העבודה בעדינות וגם ירגיע במקום להמריץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בן 3 חודשים מקורר
איה הוד02/02/2010שלום יקירה,
אני יודעת שזה נורא קשה לך כל המצב הזה...ואני מניחה שאת עצמך עייפה ולא ישנה בלילה.
מה ששירי כתבה הוא נהדר!
אם את רואה ששום דבר לא עוזר, צרי עימי קשר כדי שאפנה אותך לגורם הנכון לטיפול בבעיה.
כרגע עושה רושם שאת מאוד מבולבלת ממה שקיים בשוק וממוצרים וזה לא לעניין.
התמקדי במה ששירי כתבה, אני ממליצה על מכשיר אדים קרים!
אין שום בעיה עם R9 אבל קחי בחשבון שזה רק טיפול סימפטומטי והוא זקוק ליותר מזה.
תתעודדי כי יש פתרון!
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)