דיבורים מתוך שינה

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• דיבורים מתוך שינה
    הדס
    10/10/2007

האם יש טיפול העוזר ומפסיק דיבורים מתוך שינה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיבורים מתוך שינה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דורבן ברגל

הדס
    10/10/2007

איזה טיפול אלטרנטיבי יכול לעזור לדורבן ברגל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דורבן ברגל

איה הוד
    10/10/2007

ראשית, אם המצב אינו חד פעמי רצוי לבדוק את נעלי ההליכה ואם יש צורך, להתאים מדרסים טובים.
    שנית, טיפול אנטי דלקתי:
    תזונה אנטידלקתית - יש להמנע ממזונות היוצרים או מחמירים מצבים דלקתיים בגוף כגון מוצרי בשר, מוצרי חלב וסוכרים פשוטים.

תוספי מזון וחומרים טבעיים נוגדי דלקת - אחד המוצלחים הוא הטראומיל (גם המשחה למריחה חיצונית וגם בשימוש פנימי)

תבלין חשוב הוא הכורכום בשימוש פנימי.
    ומשחת קפסיקום (פלפלת חריפה) - יעילה ביותר!!!
    אני מכירה גם את משחת הג'ל אמזון שהיא טובה מאוד לדלקת ולכאבים.

תרגילי מתיחה לשריר התאומים שמותח גם את איזור עקב אכילס הם חשובים ביותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!!!

הדס
    10/10/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• :-)

איה הוד
    10/10/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיבורים מתוך שינה

איה הוד
    10/10/2007

הי הדס,

חסרים כל כך הרבה פרטים בשביל לענות לך על השאלה הזאת.

ברמת העיקרון התשובה היא כן.
    הטיפול קשור בגוף-נפש...חשוב לבדוק מדוע את מדברת מתוך שינה, מה עובר עלייך בחיי היומיום, האם יש אלמנטים של לחץ, דברים המדאיגים אותך, מחשבות טורדניות, דברים המעסיקים את מחשבותייך ואולי דברים שקשורים שמשהו אחר....

יש הרבה מה לעשות ותוכלי להעזר בטיפול נטורופתי המשלב גוף-נפש.

בהצלחה :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד פרטים לדיבורים

הדס
    10/10/2007

תודה על התגובה.
    בעיקרון אני מדברת מאז שהייתי ילדה קטנה וזה פשוט לא נפסק.(אני כיום בת 37)
    ברור לי שבתקופות לוחוצות יותר זה יופיע יותר אבל לא תמיד החיים לחוצים או לא תמיד יש קשר ביו חיי היומיום לדיבורים בלילה..
    יש מקרים רבים בהם אני מתעוררת ואני שומעת את עצמי מדברת.אני מעדיפה טיפול אלטרנטיבי או פסיכולוגי אם זה יעזור, או נטורופטי ,השאלה מה.

תודה הדס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי הדס

איה הוד
    10/10/2007

היי הדס,

אני זוכרת שהיתה תקופה שלמה שדיברתי בשינה...סיפרו לי שהייתי נואמת נאומים שלמים.
    זה נעלם מעצמו...אם כי אני חייבת לומר לך שזה מעולם לא הפריע לי. להפך - הייתי סקרנית בבוקר לדעת מה אמרתי :-)

נשאלת השאלה הכי חשובה: מדוע את רוצה שזה יפסק? מדוע זה כל כך מפריע? מה רע לדבר בשינה?

והייתי רוצה לתת לך שני תרגילים פשוטים וקטנים, שאותם תתרגלי במשך 21 יום ותראי איך זה משפיע עלייך:

1 - בכל ערב לפני השינה תכתבי במחברת עם דפים חלקים את כל המחשבות שעוברות לך בראש באותו רגע. עשי זאת במשך 3 דקות. 3 דקות כתבי כל מה שעולה לך - הכל! (אני קוראת לזה :"להקיא מחשבות על הדף" - סליחה על הביטוי).
    זה מיועד להוציא את כל הדברים החוצה ולנקות את ה- Mind.

2 - כל לילה לפני השינה אימרי לעצמך 3 פעמים בקול רם, שאת מבקשת שהדיבורים בשינה יעברו לדיבורים פנימיים או כמו שילדים אומרים: להגיד "בלב" - כלומר לעצמך בשקט.
    בקשי זאת לילה לילה רצוך במשך 21 יום.
    זה בא כדי לחווט את המחשבה למשהו שונה...הדברים הללו עובדים!

בואי נתחיל מזה ונזרום אח"כ הלאה.
    ספרי לי מה קורה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום איה

הדס
    10/10/2007

קודם כל זה מפריע לי עצמי, אומנם אני עדיין רווקה ואף אחד לא ישן לצידי אבל זה מפריע לי ואני בטוחה שאחרי שאתחתן זה גם יפריע למי שישן לצידי, גם היום כשאני צריכה לישון עם עוד מישהו בחדר זה מפריע לי ולו/ה, לא תמיד אני מדברת בשקט לפעמים אני צועקת, ואני חושבת שהגיע הזן שזה ייפסק.

תודה על העצות, אנסה לעשות אותם.
    בינתיים נכנסתי לאתר שלך והתרשמתי לטובה אז אם ארצה אצור קשר דרך שם.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו