טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
1. יש לי כבר מספר שבועות גודש באף אבל אינני מצוננת מה שחוסם את דרכי הנשימה שלי ורק כשאני שמה טיפות אף זה משתחרר, אבל איני רוצה להשתעבד לטיפות האף האם יש משהו שאני יכולה לעשות עם זה?
2. בשבוע האחרון הגרון שלי התחיל לכאוב, הוא אדום והשקדים נפוחים ואני לא רוצה לקחת אנטיביוטיקה, אני שותה תה, לימון, מגרגרת מים עם מלח אילו עוד דברים אני יכולה לעשות כדי להוריד את הנפיחות בשקדים ולגרום לגרון להיות פחות כואב?
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ספיר שלום רב לגבי הנזלת והגודש באף זה נשמע כמו תגובה אלרגית. מומלץ לגשת לאיבחון לפי השיטה הסינית ולטפל בדיקור ובצמחי מרפא לפי הוראת הרופא המטפל. לגבי הגרון הכואב, טוב את עושה שאת שותה הרבה לימון כמו כן אפשר לשתות מיצוי של פרופוליס שהוא התחליף היעיל ביותר לאנטיביוטיקה. טבעי ולא מזיק. לוקחים כעשרים טיפות ברבע כוס מים. אפשר לגרגר ואחר כך לשתות . בהצלחה שירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר