טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מבקש בבקשה באם יש תרופת סבתא או טיפים שאפשר בשביל להוריד שומנים בדם .או לעזור לשומנים או לשחרר שומנים מה שזה לא יהיה (-: האם יש טיפים לניקוי כליות,כבד,דם עזרה למערכת החיסונית? בתודה אייל,צעיר שרוצה לחיות אורח חיים בריא ונכון. אגב,כל כמה פעמים צריך לבצע את הניקויות האלו של המערכות בגוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ניקוי כבד: Liv.52 של Himalaya - זו לא תרופת סבתא, זה תוסף תזונה. להשיג אצל סמואלוב, בית מרקחת בר-אילן, רעננה, או להזמין מארה"ב אצל Herbal Provider או ספק אחר לטעמך. וכמובן לשתות כל בוקר מים חמימים עם קצת מיץ לימון טרי. להימנע מניקוי דרסטי וטלטלת מערכות. (אלא אם כן הרופא מצווה אחרת)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר