מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תינוק בן 10 חוד'-שיעולהילי21/02/2010
היי,
בני כבר יותר משבוע וחצי משתעל וגם מצונן- לפעמים יותר נזלת לפעמים פחות אבל ממשיך להשתעל
השיעול הוא לא כל הזמן מידי פעם אבל חזק.
לפני כשבוע היינו אצל הרופא והכל היה תקין, ריאות וכו'
קראתי שחליטות תה לגיל הזה קצת בעייתי.. האם נכון ?
האם יש משהו שאפשר לתת לו טבעי ?
יש לציין שאין לו חום..
נ.ב
עכשיו בעלי התחיל שפעת, אני מפחדת שנוסף לזה שהיה שבועיים כמעט חולה ידבק גם מזה..
איך אפשר להמנע ??
תודה,
הילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול
שירי חבקין22/02/2010הילי שלום רב
בגיל זה אפשר כבר לתת לו סירופ טבעי לשיעול
ישנם סירופים מצוינים בחנויות הטבע והפארמים.
הולסטן אלקסיר של וולדה
סמבוכל
שיעולית של הדס
ובעצם כל סירופ שמיועד לילדים ושמכיל קורנית,
סמבוק שחור, ויטמין c. או את כל הצמחים או כל אחד בנפרד.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעול - בת 7 וחצי חודשים
נטע14/03/2010יש לי תינוקת בת 7 וחצי חודשים שמשתעלת כבר 3 שבועות בערך.
בשבוע האחרון השיעול התגבר.
היום היינו (שוב...) אצל הרופא כי פתאום הבוקר עלה לה החום.
לדבריו, הריאות נקיות. החום נובע מוירוס - אך הגרון אדום.
הוא המליץ על שיעולית של הדס.
האם זה טבעי לגמרי? האם אין בעיה לתת בגיל כזה?
תודה,
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יעוץ לגבי סירופ לשיעול לתינוקת
איה הוד16/03/2010שלום נטע,
אכן עושה רושם ויראלי.
שיעולית של הדס עד כמה שידוע לי אכן טבעי לחלוטין ומכיל צמחים אדאליים לטיפול בשיעול כגון טימין (קורנית), סמבוקוס, אניס, אכינצאה ועוד...הבעיה היא שנדמה לי שהוא מכיל דבש ואני לא ממליצה על שימוש בדבש עד גיל שנה-שנתיים.
נסי לבדוק סירופ לשיעול של חברת וולדה בשם הוסטן הלקסיר כמו ששירי כבר הזכירה כאן, וגם סירום של חברת ד"ר רקווק בשם R8
אני שמחה שהריאות נקיות.
יש עכשיו וירוס מאוד אלים שגורם לדלקת בחיך העליון ו/או בגרון וזה נורא כואב. אין הרבה מה לעשות במצב הזה לצערי בתינוקות, ולעיתים רק כדי להקל על הכאב, ולעזור להם לאכול מבלי שיכאב בבליעה ולהוריד טיפה חום אז עושים מה שהרופא אומר ולוקחים אקמולי או נובימול.
מקווה שעזרתי
הרבה בריאות
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)