כינים - שמן עץ התה?

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• כינים - שמן עץ התה?
    איריס
    14/10/2007

כינים אצל ילד עם "רעמת" שיער. מה איך אפשר להתגבר? גמרנו סבב של טיפול כימי (3 טיפולים בהפרש 5 ימים זה נזה), כבר 10 ימים מסרקים כל יום במסרק צפוף ועדיין לא נפטרנו מהמכה.
    שמעתי שמריחת שמן עץ התה תעזור להסיר את כל הכינים וכל הביצים? האמנם? או שיש משהו יעיל יותר לטיפול (אח"כ למניעה...). תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כינים - שמן עץ התה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כינים

לאור נהלל
    15/10/2007

למניעה :
    למרוח טיפת שמן רוזמרין על הקרקפת בעורף דוחה את הכינים ואין הדבקות.
    גם חפיפה בשמפו בת אורן דוחה כינים (יש בשמפו רוזמרין) .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל איך נפטרים מהקיימות?

איריס
    15/10/2007

אנסה להמשיך למנוע, אבל מה הדרך הטובה כדי להיפטר ממה שעכשיו כבר קיים בראש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כינים

לאור נהלל
    16/10/2007

אני לא יודעת אם שמן עץ התה מסוגל לעמוד במשימה של חיסול כינים... פעם הסבתות היו מחסלות את הכינים בנפט, אני מניחה שהחומרים הקיימים היום יעילים יותר ומזיקים פחות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרופה טובה לכינים

הילה
    10/11/2007

לפני כמה חודשים הבת שלי גירדה את ראשה בשינה וממש התעוררה מזה. למחרת לקחתי מסרק סמיך ונבהלתי לראות כמה כינים היו לה בראש.
    הלכתי לבית מרקחת וקניתי חומר בשם ניקיטה (יש עליו הוראות שימוש), בנוסף יקירותי הפיתרון היחיד להיפטר מכל הביצים שעוד לא בקעו הוא שימוש לפחות 3 שבועות יום יום לא להתעצל במסרק סמיך .
    יש מסרק מדהים שנקרא אסי 2000 קצת יקר (50 ש"ח) אבל שידרוג רציני מהדור הקודם וממולץ שיהיה בבית.
    בקיצור החומר עוזר אך מספיקה ביצה אחת שתבקע ותפרה ותרבה את הראש לכן - לא לתת לזה לקרות- 5 דק' ביום סירוק כינים. אני העמדתי את הילדה על שרפרף ליד הכיור ונתתי לה כמה כלים לשחק במים כך שהיא נתנה לי לעשות את העבודה. כמובן שצריך גם לוודא את מקור ההידבקות של הילד ולבקש מהגננת לבדוק את ראשי הילדים. אצל אחותי למשל יש ילד ממשפחה מרובת ילדים שהאמא פשוט לא משתלטת על הכינים. ולכןאחותי מסרקת במסרק את הילדים כל יום.
    תשמחו שאין לכם כזו מכה בגן. שלושה שבועות וזה עובר.
    בהצלחה!
    הילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו