טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום איה
תודה על המענה, שאלתי כיוון שחברתי סיפרה לי על בעלה שהיה שותה לימון בבוקר ולבסוף קיבל אולקוס מדמם , כיוון שהיא אחות במקצוע אני דיי סומכת עליה באופן כללי, אך העניין של האולקוס לא כל כך נראה לי ובמיוחד לא מחצי לימון. ובנוסף ישנן שמועות שבגלל החומציות שיש בלימון זה פוגע בציפוי השן האם זה נכון?
תודה ומקווה שהמענה הפעם יהיה מהיר יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לימון אכן יכול לפגוע בשן, אך בשביל לעשות זאת אני מאמינה שצריך כמה פעמים ביום לתת ביס בלימון או לשפשף אותו בשיניים. קצת קשה לי להאמין ששתיית לימון שמדולל במים יפגע בשיניים. מבחינת חומציות בקיבה - לא. וזאת מאחר וועד כמה שידוע לי, לימון אומנם חמוץ אך התגובה שלו בבטן היא של בסיס ולכן קצת קשה לי להאמין בקשר של זה לאולקוס.
אולי היה לי חיידק הליקובקטר שגרם לאולקוס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחה לגסטרו-ילדים
מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
... קרא עוד