מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איה לא תשני את דעתיאבנר08/03/2010
שלום איה
כתבת שאני מכפיש את שמך בפומבי . ובכן לידיעתך, בנוגע ל"חוק לשון הרע" יש הגנה בחוק במקרה של "הגנת אמת הפירסום- חוק תשכ"ז 1967- שהדבר שפורסם היה אמת והיה בפרסום עניין ציבורי.
במילים אחרות , לא אמרתי שום דבר שאינו נכון. קראי שוב ותראי שכל דבר שאמרתי הינו אמת לאמיתה וזכותי המלאה להביע את דעתי.
כתבת שאת חושבת להעלות את מחיר הסדנה מ-1700 כלפי מעלה. זה לא מפליא אותי. הרי את עשית מניקוי רעלים סיפור שלם וזאת להבדיל מנתורופתים אחרים. אגב רופא פרטי גובה 1000 שח ועוד יש על זה החזר בקופה וכל זאת כאשר הוא עושה את הטיפול אחד על אחד. בעוד שאת עושה זאת לקבוצה שלמה ודורשת סכום מופקע.
גם לגבי מכירת מוצרים שאת עושה על כל צעד ושעל צדקתי וגם על מדריך החורף . תכנסי לפורום האחר שלך ותראי איך את מפרסמת את עצמך.
כאמור , זו דעתי ושום דבר ממה שאמרתי אינו שגוי. ואת יודעת את זה היטב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אבנר שלום
איה הוד09/03/2010אבנר שלום,
יש המון נטורופתים בארץ.
אתה מוזמן להיות לקוח של כל נטורופת אחר , זה נתון לשיקולך ורצונך.
מעבר לזה, אתה מוזמן להחזיק בכל דיעה שאתה רוצה, איש לא יכפה עליך לשנות את דעתך.
זו זכותך המלאה, ואת זכות זו אף אחד לא יקח ממך.
יום קסום
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיווק מופלא
שלומי09/03/2010איה,
כאיש שיווק שנמצא בשוק שנים רבות ועוקב אחר פועלך אני רוצה לומר לך שאת עושה עבודה מצויינת. הדרך שלך להגיע לכמה שיותר אנשים מאוד מוערכת.
אנשים תופסים שיווק כדבר רע אבל הם לא יודעים שהם משווקים את עצמם יום יום בלי סוף...הם רק לא קוראים לילד בשמו.
כבעל מקצוע אני מוכרח לומר לך שלא רק שלא חרגת, אלא עשית עבודה נהדרת. לאבנר אין מושג על מה הוא מדבר לגבי אתיקה שיווקית פרסומית והמילים הללו משעשעות אותי.
עלי והצליחי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אבנר
רוני09/03/2010אבנר שלום,
ראשית, המחשבה שהינך מוגן בגלל "חוק אמת הפרסום" היא שגויה.
חוק איסור לשון הרע בהגדרתו עוסק בהגנת כבודו ושמו הטוב של אדם באמצעות הטלת איסור על פרסום ביטויים העלולים להשפילו ולבזותו.
החוק מגדיר כי פרסום לשון הרע יכול להוות עוולה אזרחית בנזיקין ויכול אף להתגבש לכדי עבירה פלילית. בגין העוולה האזרחית ניתן לקבל פיצויים וסעדים הן לפי החוק עצמו והן לפי פקודת הנזיקין, ובהתקיים העבירה הפלילית יוטל עונש של עד שנת מאסר.
דינים אלה עורכים איזון בין חופש הביטוי והעיתונות מחד, לבין הזכות לכבוד ולשם טוב מאידך.
לאחר קריאת מילותיך, אני רוצה להפנות את תשומת ליבך שעשית שימוש בכינויים ובמילים שלא היו קשורים ל"עובדות לאשורן" ויש בהן בהחלט ביזוי והשפלה (גם אם כוונתך לא היתה לפגוע)
לכן, לאיה יש עילה טובה מאוד לתבוע ואני מאמין שאם היא תעשה בחוכמה ותתעד את הדברים שהוחלפו פה זה יהיה צעד נבון עבורה להמשך.
כאשר אתה משתמש במילים "יש נטורופתים נחמדים" אתה מרמז שאיה היא ההפך מזה (=ביזוי), כאשר אתה מהלל את שמה של הנטורופתית השנייה ולאחר מכן מספר כמה הפסקת להעריך את איה (=ביזוי והשפלה)
החישובים שלך את העלויות, והירידה לפרטים ולמספר המשתתפים והכניסה לכיס של איה יש בהם פגיעה איומה שאין לתארה במילים.
אני יכול לתת לך דוגמאות רבות אך העיקר מובן. זה נחשב הוצאת לשון הרע לכל דבר.
במקומך הייתי יוצר קשר אישי עם איה ומתנצל מאחר והעונש על דבר שכזה הוא חמור.
שנית, לאחר בדיקה באתרה נוכחתי שעלות הסדנה הינה 180 ש"ח לשעה בלבד ועלות זו כוללת את התוספים והצמחים (אפילו נטורופת מתחיל לא גובה סכום נמוך כל כך לשעה). האם יצא לך לבחון מה אדם מקבל בסדנה בתמורה לכספו לפני שבחרת לצאת במסע השמצות? (אני מבין שאתה עדיין חושב שמדובר בעובדות אך לצערי לדבריך אין בסיס והשימוש במילים כמו "מחיר הזוי" הן אינדוידואליות לחלוטין).
שיהיה בהצלחה
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)