לאבנר היקר - כמה מילים ...

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• לאבנר היקר - כמה מילים ...
    ורד
    09/03/2010

אבנר יקר,
    אינני נוהגת להגיב בפורומים, להלן כמה מילים שאולי יעשו סדר בדברי הנאצה והרוע שאתה מפזר לכל עבר אודות איה - מילים הזויות שאינני יכולה לעבור עליהם לסדר היום.

לא יודעת מה איתך, אך המדריך לחורף שאיה כתבה בחסד ואותו היא מחלקת בחינם לגמרי הציל אותי החורף! אין לי מושג איך אתה מסוגל לכתוב דברים כאלה אלא אם כן כוונתך היא באמת רק לפגוע ותו לא. (או שמע אתה כל כך רוצה בשירותיה ולא יכול לממן אותם וזה חורה לך וכואב לך ואין לך מישהו אחר להוציא עליו את הרוע).

קראתי את תגובתך לאיה בפורום אחר והזדעזעתי מדברייך האלימים ומהרוע שבחרת לפזר. לא אתייחס לכל הדברים שאתה מעלה אם כי אני חושבת שהמחירים של איה הוגנים בכל רמה שהיא ביחס לשירות, לידע ולמוצרים שאותם היא מוכרת. כמו כן באותה מידה מטפל אחר יכול לקחת 4500 ₪ על סדנה בכל נושא אחר (ואכן יש כאלה למכביר שלוקחים...), ולכן המחיר בכלל לא רלוונטי!

מה שכן אני רוצה להתייחס אליו מתוך הניסיון שלי עם איה הוא לגבי המדריך לחורף של איה שהזכרת (ותודה לאל שהיא מפרסמת ומשווקת אותו אחרת הוא לא היה מגיע אלי). המדריך אכן ניתן חינם לגמרי, והעובדה שבחרת להתפס דווקא לעינין שבסופו איה מעניקה רשימה של מוצרים מראה כמה חסר הערכה אתה לידע האדיר שאיה חולקת במדריך הזה ולא גובה עליו תשלום! מה גם, שהעובדה שישנם מוצרים במדריך איננה מחייבת אותי לרכוש. אז רד מהעץ הזה כי זה עושה אותך קטנוני וקטן. כל הידע שנמצא במדריך המופלא הזה שווה הון...ולא שילמתי עליו שקל!

עושה רושם שאתה אדם עני (בראש) , או שמע אתה מטפל כושל וקנאי להצלחת אחרים ולידע העצום שהם עובדים עליו ימים כלילות וחולקים עם אחרים מתוך אמונה במקצוע ובשליחותם כמטפלים.
    ודרך אגב, אין לי מושג איפה אתה מסתובב אבל המחירים של המוצרים של איה הם בדיחה!
    ואם תסתכל עוד יותר טוב ברשימה, תראה מוצרים נוספים שהמחירים שלהם נקבעו בכלל על ידי החברות עצמן שמייצרות את התוספים הללו.

בבקשה אל תטרח לענות על דברי תגובתי זו. אמרתי את מה שחשבתי מתוך הערכה כנה ואמיתית למטפלת מדהימה שלא עובדת כמו כולם, שעושה את עבודתה בחסד. מקווה שתפנים ושיהיה לך כל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאבנר היקר - כמה מילים ...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה

אבנר
    09/03/2010

אני בהחלט לא מתכוון להתייחס יתר על המידה למה שאמרת.
    כי אנשים כמוך אוהבת כנראה איה. אנשים שאינם קוראים בין השורות. אחרת היית מבינה שמהות כל המדריך למכור את התכשיר שלה.ואם את לא רואה זאת אז או שהיא גייסה אותך לכתוב מטעמה, או שאת באמת תמימה
    בכל מקרה זכותך לשלם מה שאת רוצה.

כל טוב לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו