תגובה לאבנר

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• תגובה לאבנר
    ישראל
    09/03/2010

אבנר יקירי,
    ריסון מילותייך שפיזרתי בעבר בפורום והפגיעה באיה איננן מפצות ואינן ראויות לקריאה. אדם שרוצה להאיר את עיני הקוראים אינו משתמש ומתבטא במילים שכאלו למעט אם מטרתו היא פגיעה מכוונת.
    אתה אדם קטן ואלים- אנא המנע מלכתוב בפורום- איה בבקשה הסירי כל הודעה שמועלת על ידו. כלקוח לשעבר וכקורא מתמיד של המאמרים שלך אני רוצה להגיד לך בנימה אישית שאת מדהימה! בנתינה, בליווי ובהרגשה האישית... אני בטוח שרבים מהקוראים יזדהו איתי. שתהיה שנה מוצלחת ואל תתני לאנשים כמו אבנר (שאני מאוד מרחם עליהם) להשפיע על מצב רוחך. וכן אבנר- כשאתה קורא את זה- אני באמת מרחם עלייך.
    ישראל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תגובה לאבנר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאבנר - אני ממש רוצה שתקרא את זה

אורי
    10/03/2010

במידה ואתה נטורופת או עוסק בתחןם הרפואה המשלימה מספר דברים על תמחור : אישתי היא גם ספקית שירות והחלק שתמיד הוא הקשה ביותר והמתסכל הוא תמחור השירות.

מצד אחד היא מעוניינת לשתף בידע והנסיון שלה את אלה שעכשיו עוברים את מסכת הייסורים שהיא עברה, ומצד שני היא מעוניינת לקבל תגמול הולם עבור הידע שהיא חולקת, הרי אנו לא עובדים לשם שמיים אלא לפרנס את משפחתנו (אגב לאשתי יש כלל שבכל השתלמות יש מי שידו לא משגת ואישתי מתוך אמונה כי יצליח מצרפת אותו ללא תשלום. ).

בכל השתלמות של העברת ידע , מה שלך נראה כמשהו פשוט יש לקחת בחשבון : שעות של חיפוש מידע באינטרנט והצלבתו עם מספר רב של מחקרים וניסויים התואמים לאופי ההשתלמות, השתתפות מתמדת בסדנאות והשתלמויות,שגם הן לא זולות, על מנת הגדיל את מאגר הידע , זמן בשיווק ופירסום.

לגבי המחיר - בנוסף לכל מה שציינתי יש את עלות שכירת המקום ,זמן סדנא, ההכנות שלפני ואחרי , התמיכה בלקוחות בזמן הסדנא שנמשך גם לאחריה. מכל התכתובות עולה בי התחושה כי יש בך צרות עין או קנאה באיה שיודעת לדרוש סכום שבעיניך הוא גבוה , אך כולל בתוכו את כל העבודה והמאמץשמצריכה את התקיימות הסדנא.

במידה ואתה נטורופת אני רק יכול להציע לך להפסיק לבזבז את האנרגיה שלך בלהסתכל על אחרים ולעשות בדק בית איפה אתה יכול יותר להתמקצע ומה לא זז אצלך.

דוד של אשתי אמר לה פעם שלכל אדם מותר לטעות פעם אחת שעליה ניתן לסלוח . אני מציע לך ליצור קשר עם איה , אני מאמין שהיא תסלח לך אם תצליח להסביר לה מה הניע אותך לכתוב את מה שאמרת ואולי אפילו היא תוכל לקדם אותך .

במידה ואתה לקוח :
    המחיר לא מתאים לך , תלך למישהו אחר . ואם אתה ממש מעוניין להשתתף בסדנא של איה וידך לא משגת , תיצוא איתה קשר ותדבר איתה . אל תתמקח על המחיר פשוט תגיד את האמת ..אני רוצה להשתתף אבל זה יקר לי לתקציב איך את יכולה לעזור לי - אני בטוח שימצא פתרון . אישתי מוצאת לדברים האלה פתרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו