מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כבד שומני דרגה 3תמרהNNN13/03/2010
שלום
קודם אני רוצה לשבח את האתר שלכם ישר כח
יש לבעלי כבד שומני דרגה 3 מה עלוי לעשות האם זה מסוכן מאיזה מאכלים להמנע ומה כן לשתות ולאכול
ואם ביכלל ניתן לנקות את הכבד כשוהא בדרגה זו
בברכה כל הכבוד לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כבד שומני
איה הוד13/03/2010שלום תמרה,
בדרך כלל לכבד שומני אין תסמינים מיוחדים ורוב הסובלים מכך לא ידעו זאת אלא רק לאחר בדיקות. יש מי שידווח על בעיות במערכת העיכול ועייפות רבה.
הגורם יכול להיות בעיה במטבוליזם של שומנים וזה מתלווה לרוב לעודף משקל, סכרת ושומנים בדם. מצב זה בהחלט עלול להיות מסוכן אם זה מגיע למצב שבו מתפתחת דלקת.
חושב מאוד להקפיד על התזונה - גם להימנע מהכנסת שומנים רוויים וגם להקפיד על הכנסת מזונות שיסייעו לכבד כגון ארטישוק וכורכום.
אני ממליצה לגשת למטפל בצמחי מרפא כדי לקבל הנחיות לצמחים ותוספים המיועדים לשיקום פעילות כבדית כגון Taraxacum, Artenisia, CYNARA, Syilbum, Curcuma.L ועוד....
בל נשכח שבלי פעילות גופנית זה יהיה בעייתי מאוד. פעילות גופנית היא הכרחית במצבים כגון אלה.
וכמובן - להקפיד על שתיית מים.
לכבד יש יכולת מדהימה להשתקם אם רק נותנים לו את ההזדמנות לעשות זאת ומתחילים לחשוב מה נכנס לפה ואיך חיים.
ככל שהמצב חמור יותר כך התזונה קיצונית יותר. ניקוי כבד מאוד נדרש כאן.
ברמה הרוחנית יוצר אני יכולה לציין שכבד קשור לתסכול וכעסים ולכן חלק מהטיפול שלי במצבים אלה ברמת הגוף-נפש הוא בכיוון של הוצאת כעסים בצורות שונות ועבודה על תסכול.
מקווה שתרמתי לך
הרבה בריאות
איה
בהצלחה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עך התשובה המהירה ו..........
תמרהNNN13/03/20101האם את ממליצה על תזונה שנקראת מיקרוביוטיקה למצב של שומנים בכבד
2, האם מומלץ לשתות גרין מגמה לכבד שומני
תודה מראש את מדהימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כבד שומני
איה הוד14/03/2010תמרה יקרה,
אני מתחילה דווקא מהסוף:
עשב דגנים, או עשב שעורה (גרין מגמה) או עשב חיטה יכולים להיות דבר מדהים כחלק מניקוי כבד!!! כן בהחלט.
מקרוביוטיקה הינה תורה נהדרת של תזונה ואני בעד. הרבה מאוד אנשים לא מצליחים להחזיק מעמד מאחר והחוקים מאוד נוקשים אך בהחלט יכול להועיל.
ממליצה גם להתחיל את הבוקר עם שתיית מים חמימים עם חצי לימון סחוט טרי (ממש כל בוקר)
יום מופלא ובריא
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

(1).jpg)