מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דלקת בגיד של הברךסימה14/03/2010
שלום
אני בת 62 ויש לי דלקת בגיד של הברך
הכאבים מאוד חזקים
הרופא רשם לי ארוקסיה AROCXIA למשך שבועיים ואם לא יואיל אז יתן לי זריקת קורטיזון
אודה לכם באם תתנו לי עצה לגבי טיפול טבעי יותר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דלקת
איה הוד15/03/2010
שלום סימה,
במצבים כאלה קשים וכואבים אני ממליצה לגשת לד"ר מוטי לוי ומכללית רפואה משלימה ולבקש ממנו שיזריק לך ישר למקום חומר בשם "Traumeel" ואולי אפילו גם חומר בשם Tendon suis injeel
אלו חומרים טבעיים.
אפשר ליטול אותם דרך הפה אבל ההשפעה בזריקה היא מהירה יותר ורק רופא יכול לעשות זאת.
בנוסף, תוכלי למרוח 3-4 פעמים ביום משחת טראומיל.
תרגישי טוב
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
סימה17/03/2010תודה איה
אגב אמרו לי בבית מרקחת שיש גם טיפות לשתיה
האם אפשר לשתות אותם בנוסף למשחה? האם זה לא יהיה OVER ?
האם זה יכול להיות תחליף לזריקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך
איה הוד17/03/2010הי סימה,
שימוש בטיפות לא יהיה OVER - להפך!
אך מניסיוני הן לא יכולות לבוא במקום הזריקות אם רוצים אפקט מידי מהיר.
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך משיגים את הרופא הזה???????
סימה18/03/2010שלום איה
איך אני משיגה את הרופא שדיברת עליו - לא רשום בשום מקום מספר הטלפון או המייל שלו
אימי ממש ממש סובלת.
תודה מראש|* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הי סימה
איה הוד18/03/2010
הי יקרה,
ובכן, עד כמה שידוע לי הוא מנהל את כללית רפואה משלימה בתל אביב בארלוזרוב.
אולי הוא מקבל גם פרטי אני לא יודעת.
מקווה שתשיגי אותו.
אני בינתיים אנסה לחשוב אם יש עוד רופא שמבין בטיפול הזה ויכול לעזור.
ערב נעים
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)