טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום קוראים לי ליטל ויש לי אוזן שהיא סתומה כמה כמה ימים ניסייתי להשים טיפות אח זה לא עוזר רציתי לדעת עם יש איזה שהו תרופת סבתא כדי לפתוח את האוזן אשמח עם תוכלו לענות לי על השאלה בהקדם האאפשרי ליטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הכל כמובן תלוי ממה היא סתומה... אם זה משעווה ("דונג") אז צריך לגשת לרופא א.א.ג אם זה מלחץ באוזן (כמו שקורה בטיסות) אז סותמים את האף ועושים כאילו רוצים לנשוף החוצה אוויר
בהצלחה איה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ליטל היקרה שלום רב את יכולה גם לנסות לטפטף מספר טיפות של מיץ בצל לתוך האוזן או מספר טיפות של שמן לבנדר על צמר גפן ולשים באוזן הנ"ל סופחים נוזלים וייתכן שהבעיה תעבור. בהצלחה שירי