מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אלרגיה לפרוות חתוליםישי18/10/2007
שלום רב
יש לי אלרגיה קשה לפרוות חתול.איזה תרופת סבתא יש לטיפול במצב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אלרגיה
איה הוד18/10/2007דבר חשוב אחד שהרבה אנשים לא יודעים הוא, שלא תמיד האלרגיה והרגישות היא לפרווה אלא דווקא לרוק של החתול. מאחר והם מתלקקים ומורחים רוק על הפרווה, אנשים נוטים לחשוב שהאלרגיה היא לפרווה. זה בהחלט יכול להיות אך לא חובה שזה כך.
התמזל מזלך ואתה יודע את מקור האלרגיה.
יש אנשים הסובלים שנים רבות מאלרגיות ולא מצליחים לטפל בכך מאחר והגורם לא ידוע להם.
עד כמה שידוע לי הטיפול הטוב ביותר הוא, בלית ברירה עד כמה שזה עצוב, לא להיות בסביבת חתולים.
אם אתה מאוד אוהב חתולים תקח כמו שלי (חתול ספינקס קנדי) שהם מדהימים ובעלי אופי קצת יותר כמו של כלב מאשר של חתול. אם זה מעניין לחץ בקישור הבא יש את כל הפרטים
[a href=http://www.nicolet.co.il/ id=link]http://www.nicolet.co.il/[/a]
אולי לאור תוכל לעזור עם עצה שלא ידועה לי במקרים אלו :-)
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקליפות ביצים טחונות
שני19/10/2007אמא שלי סובלת מאותה הבעיה ולי יש שני חתולים. מה שהיא עושה זה לרחוץ היטב את קליפות הביצים שהיא אוכלת ומייבשת אותן. אחר כך היא טוחנת אותן במטחנת קפה/תבלינים לאבקה דקה. כשהיא באה לבקר את הנכד..היא פשוט שותה כפית של אבקה בחצי כוס מים. אין לזה טעם בכלל כמובן, רק מרקם קצת אבקתי וזה עוזר פלאים! נעלם הגרד בעיניים והן לא אדומות, היא לא מתעטשת ואין לה נזלת. ממש מצויין!
בהצלחה! שני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קליפות ביצים
איה הוד19/10/2007הי שני,
למדתי ממך היום משהו חדש :-)
איזה כיף!
אני מכירה את השימוש באבקה מקליפות ביצים למטרות אחרות אך מעולם לא תיארתי לעצמי את זה בהקשר של אלרגיה לפרוות חתולים.
אשמח מאוד אם ישי יחזור לכאן לספר אם זה עזר כדי שאדע אם להמליץ על זה בעתיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)