מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גירוד בלתי פוסק באיבר מין ובדגדגןבטי18/10/2007
שלום,
אני כבר מיואשת! ניסיתי הכל משחות, כדורים, טבליות סבונים ומה לא ועדיין מגרד!!!!! הגינקולוג שלי אומר שאין לי כלום והוא לא מוצא כלום, אבל לי זה מגרד בצורה בלתי נסבלת, אפילו ברגע זה שאני כותבת לכם את הפניה שלי, מה אני יכולה לעשות? מה אני יכולה לעשות עכשיו כדי להרגיע את הגירוד המציק הזה שממש מטריף אותי תעזרו לי!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גרוד באיבר המין
איה הוד18/10/2007היי בטי,
גם אם רופא לא מוצא כלום ,אין זה אומר שלא קיימת בעיה כגון פטרייה, או וסטיבוליטיס או אלרגיה, או גורם נפשי (כן כן מצב נפשי או טראומה מהעבר יכולים לגרום לתופעות שכאלו!)
הסיבות הן רבות.
האם קיים גם כאב?
כאב בזמן קיום יחסי מין?
צריבה בעת מתן שתן?
קצת קשה לי לייעץ לך מאחר ואיני מכירה אותך ואת אומרת שניסית כבר ה-כ-ל.
ממליצה לך בחום לגשת לטיפול ואבחון נטורופתי או הומיאופתי (או אפילו שילוב של השניים) ולוודא שתהיה בטיפול התייחסות לכלל הדברים , כולל לתחום הגוף-נפש ולא רק לגרד עצמו.
בנוסף, ממליצה לך לקרוא קצת באינטרנט על הגורמים שיכולים להביא לגרד שכזה ולנסות להבין מדוע הוא הופיע אצלך.
אשמח אם תספרי לי מה החלטת לעשות ומה מצבך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירוד
לאור נהלל21/10/2007שטיפות בחלב עיזים יכולות לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)