הפסקת עישון

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• הפסקת עישון
    לילך
    18/10/2007

היי איה,
    קראתי באחת ההודעות בפורום שישנם צמחי מרפא העוזרים להפסיק לעשן...
    אני מעשנת באופן קבוע כ 8 שנים, אני מאוד מאוד מאוד רוצה להפסיק!! בעבר לקחתי כדורים ומשאפים למיניהם אך הם לא ממש עזרו לי.. אולי כי לא הייתי שלמה לחלוטין עם ההחלטה או חזקה מספיק להתגבר על כל התופעות שצצו בעקבות הניסיונות. אך כיום אני מעשנת הרבה פחות אך עדיין אני מעוניינת מאוד להפסיק לגמריי..
    אשמח לקבל כל הצעה וטיפול בנושא..
    תודה מראש,
    לילך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת עישון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת עישון

איה הוד
    18/10/2007

היי לילך,

בטח שיש צמחים שעוזרים להפסקת עישון, אבל לטעמי דבר לא יעזור אם לא קיים כמו שאמרת הרצון והשלמות עם הנושא.

בשנות עבודתי גיליתי שמי שהצליח להפסיק לעשן הם אלו שמאוד מאוש רצו וגם היה להם מוטיבציה וסיבה להפסיק. אם אלו לא קיימים אז הסיכוי להפסיק יורד :-)

הנטורופתיה וצמחי המרפא שבהם אני עוסקת, לא יכולים לגרום לאדם להפסיק לעשן או לרצות להפסיק לעשן, אבל כן יכולים לסייע לעזור בגמילה ובסימפטומים הנילווים ולכוון גם לתזונה נכונה והרגלים חדשים כדי למנוע עלייה במשקל וירידה בקצב חילוף החומרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מאוד רוצה

לילך
    18/10/2007

כפי שציינתי בפנייתי, אני מאוד מאוד רוצה להפסיק רק הסימפטומים הנלווים לגמילה מהעישון הם אלו ששברו אותי, היום אני יודעת שיש בי רצון עז ואני שלמה לחלוטין עם החלטתי אך אני חוששת מההשפעה של ההפסקה, לכן שאלתי היא מה את ממליצה על מנת להפחית את התופעות???
    תודה רבה,
    לילך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצויין :-)

איה הוד
    19/10/2007

אם כך אני לא חושבת שתהיה לך בעיה להפסיק :-)

מאחר וכל אחד חווה סימפטומים אחרים בגמילה, אני ממליצה לך לא לעשות את זה לבד - גשי לטיפול נטורופתי שבו יעזרו לגוף שלך להתנקות מהניקוטין ויתאימו לך צמחים מרפא באופן אישי.

צריך לזכור שיש גמילה פיזית ויש גמילה פסיכולוגית ולעיתים דווקא הפסיכולוגית קשה יותר כי את הגמילה הפיזית של הגוף מהחומרים שבסיגריות אפשר לעשות לפעמים יותר בקלות מאשר להפתר מכוחו של הרגל.

אני מרגישה שאת בדרך הנכונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקת עישון

לאור נהלל
    21/10/2007

תרופה הומיאופתית שנקראת R77 עוזרת לגמילה מעישון, ניתן להשיג בבתי מרקחת הומיאופתים.

בהצלחה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו