הזעת יתר

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• הזעת יתר
    חסויה
    25/10/2007

שלום,
    אני בת 16 וחצי ואני סובלת מהזעת יתר בבית השחי
    זה מגביל אותי בחיי היום יום ומפריע לי מאוד.
    אני נורא מתביישת מזה שאני סובלת בתופעה ואני כל הזמן מנסה ללבוש חוצלות כהות.
    ניסיתי את כל הדאודורנטים שקיימים ושום דבר לא עוזר לי.
    שמעתי שיש ניתוח שיכול לעזור אבל יש לזה חיסרון שאחרי שאתה עובר את הניתוח אתה מזיע יותר במקום אחר וגם אמא שלי תתנגד שאני יעבור את הניתוח. בנוסף לכך יש את הזרקת הרעלן הזה שגם לשיטה הזאת אמא שלי מתנגדת ואומרת שאני עדיין ילדה וזה יכול להשפיע עלי לרעה.
    אני לא יודעת מה כבר לעשות כי חשבתי שזה יעבור לי לבד ואולי זה פשוט בגלל גיל המעבר אבל זה לא עובר.
    הייתי רוצה לפנות אליכם בבקשה שתעזרו לי ותגידו לי אם יש אולי שיטות חלופיות טבעיות שאני יכולה להשתמש בהן ואין להן תופעות לוואי.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזעת יתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזעת יתר

לאור נהלל
    26/10/2007

רצוי לנסות כמה דברים לפני ניתוח משום שכמו שכתבת הניתוח עלול ליצור תופעות לוואי כמו הזעה במקומות אחרים או תופעת הפוכה להזעה - יובש, בגלל ניתוק העצב האחראי לבלוטת הזעה באיזור המדובר .

דיקור סיני יכול מאד לעזור בלווי פורמולות צמחים וייעוץ תזונתי.
    ולבינתיים : לאכול פירות וירקות ולהמנע מאוכל שומני וכבד.
    אפשר להשתמש בתערובת צמחים : מליסה, סלאוויה, אכינציאה, קוהוש שחור ושיזנטרה (לדעתי יש את התערובת הזו מוכנה בקפליות בבתי טבע) .
    כמו כן חליטת תה מהצמחים מרווה רפואית ואכיליאה. - פעם עד פעמיים ביום.

במקום דאודורנט רצוי להשתמש באבן קריסטל בעלת PH של 3.3 אפשר לקנות בבתי מרקחת.

שבת נעימה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזעת יתר

dalit
    30/10/2007

כדאי מאוד לנסות unhydrol forte
    דאודורנט שנמכר בכל בית מרקחת (גם בסופרפארם)
    אני סבלתי שנים מהזעת יתר וזה הדבר היחיד שעזר לי מתוך מס' רב מאוד של טיפולים שניסיתי
    כדאי מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו