אומגה 3 מרווה

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• אומגה 3 מרווה
    אלינור
    03/06/2010

לאיזו אומגה 3 ישנה עדיפות- לזו שמופקת מדגים או ממרווה?
    ושאלה נוספת- האם יש בעיה לקחת אומגה 3 של אלספה בהריון (יש לי את הכמוסות עם העוצמה הכפולה- לא את אלו של הנשים בהריון)?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אומגה 3 מרווה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אומגה 3

איה הוד
    04/06/2010

שלום יקרה,

אומגה 3 צמחית (המופקת מצמח המרווה או זרעי השפתן) אני מעדיפה לשמור ולתת רק לאלו שממש לא מוכנים לקחת את שמן הדגים.

הסיבה היא בדרך כלל חומרים פיטואסטרוגניים הנמצאים באומגה 3 הצמחית.
    יכול להיות שיש כדורים שהפיטואסטרוגנים נוטרלו מהם - לכן שווה בדיקה וצריך לברר ולשאול.

בכל אופן, אין נזק באומגה 3 שציינת בהריון (מה עשו נשים עד לפני שהומצאו הכדורים להריון ספציפית?), הוא פשוט לא ספציפי להריון. מחקרים גילו שבהריון יש צורך יותר ב DHA מאשר ב EPA והיחס ביניהם באומגה 3 הרגילים הוא הפוך ולכן פחות ספציפי להריון.

אך דעי לך שאני עצמי בהריון לקחתי אומגה 3 רגיל וזה עשה עבודה טובה.
    קחי בחשבון שלרוב, באומגה 3 להריון יש גם חומצה פולית (שנמצאת גם בפרנטל שנשים מקבלות בהריון, וגם בכדורי חומצה פולית נפרדים שבד"כ לוקחים)

בהצלחה
    איה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין נכון להיום אף מחקר שמראה מה ההש

מיeה
    04/06/2010

ההשפעה (טובה / רעה) על האדם. זה פטנט שהומצא במכון הוולקני וחברה מסחרית מנסה לשווק אותו בשיטת פירמידה..... על נחיצות האומגה 3 וקבלתה בצורה אופטימלית מדגי הים נכתבו מיליוני מילים באלפי מחקרים. אז התשובה היא חד משמעית - אומגה 3 מדגים! אגב, תראי במוצר הזה שמשווק (מחיר יקר ביותר) יש מינון נמוך בעשרות אחוזים של החומצות הטובות של האומגה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו