טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לאה שלום רב שמעתי על כך רבות . השאלה אם זו חברה רצינית ואם יש על האריזה אישור משרד הבריאות. אם כן, נסי למרוח על הצד הפנימי של היד, כפי שבודקים בושם באם תתחיל אדמומיות או כל תגובה אלרגית רצוי לא להשתמש יותר בהצלחה שירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בפברואר 2011 הייתי בתילאנד ורכשתי קרם פנינים (בצפון) קרם נהדר עושה עור נעים ועם לחות ונראה תמיד זוהר. לצערי רכשתי רק 2. יש שלט בעברית , כדאי לרכוש קצת יותר העלות היא 5,000 באט בערך 50 ש"ח. שווה. אם מישהו נוסע אשמח שיקנו עבורי כמובן בתשלום. תודה סימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בעת ביקורי בסין החוק מחייב להגיע לאיזה 5 מפעלים עם הקבוצה.
כמוך גם אני קניתי קרם פנינים שעלו גרושים. חודש לאחר שחזרנו קראתי בעתון שמישהי מיבאת את הקרם והמחיר בשמיים. כמובן שאני מצטערת שלא קניתי עוד כי הקרם היה פשוט מצויין!!
גם השנה בעת ביקורי בתיילאנד קניתי קרם פנינים שגם הוא היה מצויין לצערי חילקתי אותו ונותרתי עם אחד ויחיד אבל הוא היה פשוט מצויין.