קרם פנינים

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• קרם פנינים
    לאה
    20/06/2010

הייתי בבייג'ין וכמו כולן קניתי קרם פנינים יום. אין לי אומץ להשתמש. מישהי מכן שמעה על זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרם פנינים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרם פנינים

שירי חבקין
    20/06/2010

לאה שלום רב
    שמעתי על כך רבות . השאלה אם זו חברה רצינית
    ואם יש על האריזה אישור משרד הבריאות.
    אם כן, נסי למרוח על הצד הפנימי של היד, כפי שבודקים בושם
    באם תתחיל אדמומיות או כל תגובה אלרגית רצוי לא להשתמש יותר
    בהצלחה
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרם פנינים

לובה
    22/06/2010

גם אני קניתי אותו בביג'ין. שום תוצאות. ריח מאוד לא נעים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרם פנינים

אפרים סימה
    08/08/2011

בפברואר 2011 הייתי בתילאנד ורכשתי קרם פנינים (בצפון) קרם נהדר עושה עור נעים ועם לחות ונראה תמיד זוהר. לצערי רכשתי רק 2. יש שלט בעברית , כדאי לרכוש קצת יותר העלות היא 5,000 באט בערך 50 ש"ח. שווה. אם מישהו נוסע אשמח שיקנו עבורי כמובן בתשלום.
    תודה סימה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרם פנינים.

טליה
    09/08/2011

בעת ביקורי בסין החוק מחייב להגיע לאיזה 5 מפעלים עם הקבוצה. כמוך גם אני קניתי קרם פנינים שעלו גרושים. חודש לאחר שחזרנו קראתי בעתון שמישהי מיבאת את הקרם והמחיר בשמיים. כמובן שאני מצטערת שלא קניתי עוד כי הקרם היה פשוט מצויין!! גם השנה בעת ביקורי בתיילאנד קניתי קרם פנינים שגם הוא היה מצויין לצערי חילקתי אותו ונותרתי עם אחד ויחיד אבל הוא היה פשוט מצויין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו