מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גירוד בעורלילית12/07/2010
מגרד לי העור בחלק העליון של הזרועות ממש סמוך לכתפיים, כך בלי סיבה הגירוד מופיע אני מורחת משחה פניסטיל ג'ל אך זה לא עוזר, תחושת הגירוד פשוט כמו בוערת לי ביד ואני לא יכולה להרפות, אודה לכם באם אוכל לקבל המלצה מה למרוח על מנת להפסיק הגירוד, אציין שאני בהריון בשבוע 39 והגירוד גם גורם לי לעצבנות יתר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוד
שירי חבקין12/07/2010לילית שלום רב\
אני ממליצה על לך על משחת רסקיו של באך
ניתן להשיג בחנויות טבע ובפארמים.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקנדידה
תימלוש14/07/2010הרופא והבדיקות המעבדתיות קבעו שזה קנדידה. מה עלי לעשות וללא קשיים.? אנ מאד לא טובה במשמעת דיאטטית זה פשוט קשה לי . אולי רק קצת. . מה עלי לקחת ? אודה מאוד על תשובתך כי לא נוח לי הפטריה היא בפה על הלשון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קנדידה
איה הוד14/07/2010
שלום לך,
מציעה לך לגשת לטיפול שיותאם לך ולאורח חייך.
עושה רושם שבדרך להחלמה את תצטרכי ללמוד לקחת אחריות ולא להתנער משינויים הכרחיים שצריכים לעשות.
ובמילים אחרות: אולי הבעיה באה במיוחד כדי ללמד אותך משמעת תזונתית.
כדי להמליץ על נטילת דברים אני זקוקה לערוך תשאול מקיף במקרה הזה.
בהצלחה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

(1).jpg)