גירוד בעור

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• גירוד בעור
    לילית
    12/07/2010

מגרד לי העור בחלק העליון של הזרועות ממש סמוך לכתפיים, כך בלי סיבה הגירוד מופיע אני מורחת משחה פניסטיל ג'ל אך זה לא עוזר, תחושת הגירוד פשוט כמו בוערת לי ביד ואני לא יכולה להרפות, אודה לכם באם אוכל לקבל המלצה מה למרוח על מנת להפסיק הגירוד, אציין שאני בהריון בשבוע 39 והגירוד גם גורם לי לעצבנות יתר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירוד בעור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירוד

שירי חבקין
    12/07/2010

לילית שלום רב\
    אני ממליצה על לך על משחת רסקיו של באך
    ניתן להשיג בחנויות טבע ובפארמים.
    בהצלחה
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קנדידה

תימלוש
    14/07/2010

הרופא והבדיקות המעבדתיות קבעו שזה קנדידה. מה עלי לעשות וללא קשיים.? אנ מאד לא טובה במשמעת דיאטטית זה פשוט קשה לי . אולי רק קצת. . מה עלי לקחת ? אודה מאוד על תשובתך כי לא נוח לי הפטריה היא בפה על הלשון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קנדידה

איה הוד
    14/07/2010

שלום לך,

מציעה לך לגשת לטיפול שיותאם לך ולאורח חייך.
    עושה רושם שבדרך להחלמה את תצטרכי ללמוד לקחת אחריות ולא להתנער משינויים הכרחיים שצריכים לעשות.
    ובמילים אחרות: אולי הבעיה באה במיוחד כדי ללמד אותך משמעת תזונתית.

כדי להמליץ על נטילת דברים אני זקוקה לערוך תשאול מקיף במקרה הזה.

בהצלחה
    איה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו