מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נשירת שיער לאחר לידהמלי07/11/2007
שלום רב, אני שלושה חודשים וחצי אחרי לידה ויש לי נשירת שיער חזקה מאוד.
אשמח לשמוע אם יש איזה פתרון שיכול לעזור או שזה טבעי בגלל ההורמונים ואין מה לעשות.
תודה מראש, מלי.
נ.ב.
איה--- אני זוכרת אותך מילדותי...במטולה. כיף לראות שאת מצליחה, איזה יופי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד דבר...השבחת חלב אם.
מלי07/11/2007אני עדיין מניקה את תינוקי, מה ניתן לעשות כדי שיהיה לי יותר חלב ושהוא יהיה עשיר יותר.
תודה מראש, מלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הי מלי
איה הוד07/11/2007הי מלי,
תודה על המילים החמות. סיקרנת אותי.... אני לא זוכרת... :-)
יש כאן בפורום הרבה מידע משאלות קודמות בדיוק באותו נושא - תוכלי לעיין בהן.
בגדול, יש משהו שאני ממליצה עליו וזה שתיית עשב חיטה או שעורה. יש להשיג את זה באבקה או בכדורים וזה יעיל מאוד לנשירת שיער.
בנוסף, יש מוצר בשם "מאקה לאישה" שמיועד לאיזון הורמונלי וזה אחד הדברים היעילים במצב זה.
אך הייתי מחכה עם זה לאחר שתסיימי להניק.
לנשים רבות לוקח זמן להגיע לאיזון הורמונלי בחזרה לאחר לידה וטוב לדעת שיש מה לעשות כדי לעזור לזה לקרות.
ספציפית להגברת חלב בהנקה: חליטת תה מהצמחים - סרפד, קמומיל, ורבנה ושומר
ולאכול שיבולת שועל - חשוב חשוב חשוב!!! - אפשר להכין דייסה:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חלב אם
איה הוד30/07/2010
הי יקרה,
יש כמה וכמה דברים שניתן לעשות:
1.תזונה נכונה, מלאה ומזינה עם הקפדה על אכילת שיבולת שועל, ארוחות מזינות וקבועות, הימנעות מצום של שעות אורוכת
2. מנוחה - הרבה מנוחה (בזמן סטרס ועייפות יש ירידה בחלב אם בצורה משמעותית)
3. שתיית מים - הרבה מים!
4.צמחי מרפא
ממליצה בחום על המוצרים של "ברא צמחים" - יש להם פורמולה נהדרת (גם בטינקטורה, גם בחליטה, וגם בכמוסות) לנושא הזה בדיוק. אני ממליצה לשלב את כולם יחד.
ספרי לי מה שלומך ומה המצב
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)