מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיות בקיבהחני12/08/2010
אני סובלת יותר משנה מבעיות חמורות בקיבה משלשלת בלי סוף הגעתי למצב שאני פוחדת אפילו לשתות עשיתי בדיקות גם גסטרוסקופיה ולא נמצאה הבעיה הפנו אותי לקולונוסקופיה, אך משיחות עם אנשים אם אותה בעיה מסתבר שמה שהם לא עושים אין מרפא מה עושים אני מיואשת (חושבת אפילו להתפטר מעבודתי שכל כך אני אוהבת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות קיבה
שירי חבקין13/08/2010חני היקרה שלום רב
מומלץ מאוד לשתות מיץ נוני על בסיס קבוע . להשיג בחנויות טבע
או באתר הבית של מג'יק נוני.
כמו כן כמוסות של פאפאיה ופרופוליס להרגעת הקיבה העצבנית.
לשתות חליטות של שומר אניס וקמומיל.
כל אחת מהדרכים הללו תהייה ראשית עזרה ראשונה ולאחר מכן
יש להכנס לעומק הקורה והבין מדוע המצב כה אקוטי.
אני מאוד מאמינה בשיטת הטיפול הסינית וראיתי תוצאות מדהימות
גם באופן אישי.
כמו כן שיטת הטיפול האייורוודית יכולה להתאים שכן שם את משנה
את התזונה לפי סוג הטיפוס שאת ובכך יכולה לרפא בעיות רבות
שקשורות לחוסר התאמה בין התזונה לאופייך ואופי גופך.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שלשולים
איה הוד13/08/2010שלום חני,
אל תמהרי להרים ידיים.
עוד לא ניסית הכל.
גם אם בשלב זה עדיין לא ברורה הסיבה לשלשולים יש הרבה דברים שניתן לעשות כדי להתחיל טיפול ואני רואה ופוגשת במצבים אלו על בסיס יומיומי!
מאחר והגורם לא ידוע אני לא מאמינה שתשובה פה בפורום תהי מקצועית, יעילה או רצינית. שלשולים שנמשכים כל כך הרבה זמן זה מצב שמצריך אבחון וטיפול אישי.
שימי לב שהגורם יכול להיות מזהם/טפיל במערכת העיכול שלא נצפה בבדיקות (זה קורה המון!), ואף גורמים רגשיים ונפשיים, או בעייה כגון אי סבילות ללקטוז או פרוקטוז או אפילו גלוטן שאולי לא בדקת בכלל.
לכן , בנוסף להמלצותיה הנהדרות של שירי אני אמליץ לך בחום לגשת לטיפול ואבחון נטורופתי כדי לעזור לגוף שלך לחזור לאיזון.
הרבה בריאות
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)