עצירות קשה פעם ראשונה של ילד בן11.5

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• עצירות קשה פעם ראשונה של ילד בן11.5
    חגית לילוש
    02/09/2010

הבן שלי בן 11.5 סובל כנראה מעצירות קשה זו פעם ראשונה שקורה לנו דבר כזה
    ניגשתי לסופר פארם והיליצו לי על נר גליצרין גם אחרי ששמתי לו את הנר הוא לא יצא
    כבר עברו כמעט שעתיים הילד ממש מתקפל מכאבים מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצירות קשה לילד

איה הוד
    04/09/2010

הי יקרה,

אני מאוד מבינה את המצוקה שלו ושלך. חוויה מאוד לא נעימה.
    מצב כזה הוא מאוד כואב בבטן (בלשון המעטה), בייחוד אם נוצרת פיסורה בפי הטבעת מהמאמץ והניסיון לצאת בשירותים - מקווה שזה לא הגיע למצב כזה.
    כואב לי לשמוע שהוא צריך לעבור סבל כזה בגיל שלו, אך אני רוצה להרגיע אותך שיש פתרון.

אני אתן לך כאן כמה עצות, אבל לפני כן חשוב לי שתדעי שאם זה לא עוזר אל תחכי ותגשי איתו לטיפול .

1. בבוקר לתת לו כוס מים חמימים עם חצי לימון סחוט ו-1 כף שמן זית (אם קשה לו לשתות את זה מתתיקי לו עם דבש)
    2. לתת לו במיידי לאכול סלק מבושל.
    3. להשרות זרעי פשתן שלמים .(2 כפות) בתוך כוס מים רותחים מכוסה ל-3 שעות - ואז לשתות את המים.
    4. לעזור לו ולהראות לו איך לעשות עיסוי לבטן בכיוון השעון 9 סיבובים 2X
    אפשר לעשות את זה במקלחת עם המים והסבון, ואפשר לעשות את זה לפני השינה עם שמן זית מחומם מעט או שמן לוונדר שיעזור גם להרגיע אותו
    5. לתת לו מיידית כדור או אבקה של פרוביוטיקה על הבוקר יחד עם המים והלימון
    6. למנוע ממנו מזונות כמו אורז לבן, בננה, דברים שיכולים להחמיר את העצירות
    7. לתת לו דייסה משיבולת שועל על בסיס מים - מכילה סיבים מסיסים במים ועוזרת מאוד לעצירות!
    8. נסי לגרום לו לשתות לפחות 1.5 ליטר מים ביום - זה הכי חשוב מהכל.
    9. מרק עוץ צח יעזור מאוד.
    10. אלוורה לשתייה של חברת פוראוור - הכרחי לדעתי גם אחרי שהמצב יפתר במינון מניעתי.

אשמח לעזור
    איה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד המלצה- שזיפים מיובשים

אנונימית
    05/09/2010

או לקנות מיץ מרכז שזיפים מיובשים
    או לקחת כמה שזיפים מיובשים, ולהשרות במשך שעה במים חמים, ולשתות. אני ממליצה גם לאכול את השזיפים יחד עם המיץ שלהם.

שנה טובה והמון בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו