טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בוקר טוב אני מניקה לידה חמודה בת חודשיים אני סובלת מכאבי גרון שכמעט לא מאפשירים לי לישון ואני לא מעוניינת לקחת תרופות אשר מצריכות אותי להפסיק את ההנקה אשמח אם תעזירי לי בתרופה שתאפשר לי את העונג של ההנקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
את מתארת כאבים מאוד חזקים אם הם לא מאפשרים לך לישון!
יש המון המון דברים שניתן לעשות כדי להקל ואף לטפל בגרון כואב. אך יהיה זה מאוד לא אחראי מצידי להמליץ לך על דברים אלו בייחוד אם מדובר בכאב גרון חיידקי!
לכן, לפני המלצותיי אקדים ואומר שאם מדובר בסטרפטוקוק ולא בכאב גרון ויראלי אני ממליצה על אנטיביוטיקה כדי למנוע פגיעה בלב. בקשי מהרופא אנטיביוטיקה שאפשר לקחת בהנקה!
גשי לרופא, עשי משטח גרון, אם זה ויראלי אוכל להמליץ לך על גרגור של מי מלח, גרגור ושתייה של תה קמומיל, ריסוס הגרון כל שעה בתרסיס שירקחו לך בבית מרחקת מהצמחים: אכינצאה, פרופוליס, מור וסלביה (מרווה) - עובד מדהים!
את מניקה, ולכן חשוב מאוד להבין את חומרת המצב אם מדובר בחיידק שלא יטופל כראוי!!! במידה וזה מגיע לאנטיביוטיקה אל תשכחי לקחת פרוביוטיקה.
שנה טובה ובריאה איה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר